Annons:
Etikettnyheter
Läst 1122 ggr
[Nomen Nescio]
2017-01-11, 07:22

Är det Trumps tur att åka rullport nu?

"Hemligstämplade dokument gör gällande att Putin sitter på skadliga ekonomiska och personliga uppgifter om Donald Trump, enligt CNN. Hans rådgivare uppges även ha stått i direkt kontakt med den ryska regeringen i fem år. Delar av uppgifterna, som ännu inte är verifierade, handlar om sexuella handlingar, enligt Buzzfeed News. ”Fejknyheter – en total politisk häxjakt!”, twittrar Trump i versaler."---

Aftonbladet
Någon gång måste det väl ändå ha slagit Trump att det ryssarna ägnat sig åt kring hans motständare lika gärna kunde drabba honom själv? När Trump påstår att det som gäller Hillary Clinton är sant men det som gäller honom själv är falskt så finns det väl egentligen bara två förklaringar: 1/ att han fått garantier av ryssarna att inte han och hans stab också hackats eller 2/ att han är otroligt naiv.

Annons:
Niklas
2017-01-11, 10:33
#1

Vad är rullport?


Vänliga hälsningar, Niklas
retuscherar du dina foton

[Nomen Nescio]
2017-01-11, 10:49
#2

#1 "Åka rullport" är ett bildlikt slanguttryck, kanske motsvarande den  kölhalning som var en bestraffning förr. Hörde det ibland på ett tidigare jobb och trodde att det var vanligt förekommande. Fast när jag googlar på det så verkar det inte så spritt, så då förstår jag undringen.

Niklas
2017-01-11, 10:50
#3

Ah! Tack!


Vänliga hälsningar, Niklas
retuscherar du dina foton

Huygens
2017-01-11, 12:42
#4

Med tanke på alla indikationer på nätet att CIA tagit över Wikileaks sedan
16 oktober 2016, kan man väl tänka sej att NSA förser Wikileaks med pinsam info, ifall Trump inte gör som USAs permanenta dolda skuggregering vill.

Eller också vill säkerhetstjänsten göra något för att rikta uppmärksamheten bort från Hillary Clintons korruption, Haitibarnsmugglingen, Podesta, Pizzagate, Kongressens talman samt Podestas pedofilvän Hastert, multimiljardären samt Bill Clintons pedofilvän Epstein, dom misstänkt kannibalistiska ritualerna i Abramovic "Spirit Cooking" osv.

Det har även legat i Storbritanniens intresse att stoppa Wikileaks läckor om Pizzagate, där både David Cameron och Theresa May har jobbat på högtryck för att mörklägga maktelitens pedofilaktiviteter genom upprättandet av IICSA.

Risken finns väl att Trump kommer i kläm, om han inte gör exakt som makthavarna vill.

.

USA och Ryssland.

Vi kan se det som en kamp mellan artificeillt upprättade opposames.

Kom ihåg att det var John Podesta som var lobbyist för Rosatom i Washington DC och att det var Hillary Clinton som utrikesministern som såg till att Ryssland fick köpa 20 % av USAs uranreserv i januari år 2013, genom kanadabaserade Uranium One. Både John och Tony Podesta är vänner med Hastert.

Tony utreds av FBI i en korruptionsskandal med Ukrainas förre president Janukovytj, som är associerad med Putin.

Så vem har rysskopplingen?

.

Om Trump kliver in i denna soppa och aningslöst börjar utreda dom olika kriminella aktiviteterna, klart att han riskerar förstöras som person med "läckt" eller fabricerat material från NSA.

Och Putin får skulden för läckan, alternativt någon ukrainsk fotomodell (?).

Woodland
2017-01-11, 15:35
#5

4chan trollade Rick Wilson som vidarebefodrade denna "skandal". http://www.zerohedge.com/news/2017-01-10/4chan-claims-have-fabricated-anti-trump-report-hoax https://www.reddit.com/r/The_Donald/comments/5n8yd9/when_you_never_verify_anything_because_youre_fake/ Aftonbladet högg direkt! Men FBI hittade ingen substans i historien.

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Huygens
2017-01-11, 17:11
#6

Även brittiska The Independent noterar att FBI har hämtat sin info om Trump från avsiktligt skapade falska nyheter på 4chan och reddit. Tydligen ville några skojare testa hur långt dom kunde driva med USAs nyhetsförmedling. CNN (Wilson) tog historierna, förvred innehållet och la till "rysk spion" för att få artikeln mer säljbar.

FBI tände på alla cylindrar.

Jämför hur CIAs rykten om Saddams massförstörelsevapen byggdes upp på lögner och påhitt, vilket motiverade kriget i Irak. Med förödande effekt, tyvärr.

.

Några av dom påhittade 4chanhistorierna verkar vara av det mer fantastiska slaget, och hittade sin väg in i det 35 sidor tjocka FBI-häftet, som bekräftar att Trump är styrd av Putin.

Bl a ska Trump ha hyrt ett antal prostituerade som sedan fick i arbetsuppgift att kissa på den säng i Ritz Charlton Hotel som Obama vid ett tidigare tillfället sovit i under sitt Moskvabesök.

Det ska tydligen vara så att det FSB-kontrollerade hotellet är försett med massvis med mikrofoner och hemliga övervakningskameror, som påstås ha dokumenterat Trumps förehavanden.

Ett större antal prostituerade ställde sej alltså i cirkel runt sängen som det är kännt att Obama sovit i och på befallning från Trump ska alla prostituerade samtidigt ha kissat i sängen, enligt FBI-rapporten.

Tro på det.

.

Konspirationsteorin enligt McCain.

Den officiella historien är nu att senator John McCain kom över en rysk "dossier" med kissaktiviteterna från en "brittisk diplomat". McCain överlämnade sedan dokumentet med kisspartyt till FBIs chef James Comey, vartefter dokumentet läckts till pressen.

Det finns ett parallellt spår där det påstås att det 35-sidiga kissdokumentet upprättades av en pensionerad MI6-agent baserat på äkta ryska källor, vartefter dokumentet nått USAs säkerhetstjänst. Delar av kissdokumentet är publicerat.

Ingen kan med säkerhet säga varifrån källorna härrör; reddit, 4chan, MI6, CIA eller McCain själv?

Annons:
Huygens
2017-01-12, 20:24
#7

Ord och inga visor.

MI6-agenten Christopher Steele har varit en "bekräftad socialist". Vem tror ni han har mest att frukta ifrån? Sin egen regering eller ryssarna?

Huygens
2017-01-13, 13:46
#8

Ännu en brittisk diplomat blandar sej i leken.

Den erfarne Sir Andrew Wood kände till den sk "dirty dossier" och säger att den hade viss trovärdighet och var så välkänd inom brittisk underrättelsetjänst att den kunde betraktas som "publik".

Sir Andrew Wood har varit inblandad i flera spionskandaler under 1990-talet. Sir Wood var också en nära Medarbetare till statsminister Tony Blair som tillsammans med Bush och Powell producerade lögnerna om Iraks massförstörelsevapen för att motivera kriget.

Sir Andrew Wood spekulerar vidare i att det kan vara Ryssland som matat brittisk underrättelsetjänst med felaktiga uppgifter om Trump, vilka hamnade in den sk "dirty dossier".

Som FBI (?) sedan "läckte" till USA-pressen.

.

Hur man än vrider på det, kanske ryssarna får skulden. Det sägs i DM vara en Kremlinfälla som brittiska MI6 klampade ner i och britterna sände dossiern till FBI.

.

Hade dossiern rört Obama eller Hillary hade dom troligen dröjt och låtit talskrivare formulera ett uttalande. Obama hade sedan läst från en teleprompter på klanderfri kansliamerkanska.

Icke så Donald.

Trump gick bara ut på presskonferensen utan manus, utan riktigt talpapper och utan teleprompter och sa sitt hjärtas mening. En journalist fick en glimt av Trumps "talpapper" och hann se att papprena var helt vita, tomma.

CNN beskylldes för falska nyheter. Buzzfeed betecknade som en fallerande hög med skräp.

Och Trumps popularitet har ökat.

.

Senator McCain fick inte dossiern direkt i handen utan skickade tydligen över en Medarbetare till Storbritannien som hämtade MI6 dossier om Trump.

Frågan är nu var MI6-agenten Christopher Steele tagit vägen? MI6-agenten tjänade 12 miljoner kronor på att förse FBI med uppgifter om FIFA.

Undra vad Steele tjänade på att skriva den sk "dirty dossier"?

.

Dirty Dossier - Weapon of Mass-Deception

[Nomen Nescio]
2017-01-13, 14:00
#9

#4-#8 Konsten att döda ännu en tråd…

Huygens
2017-01-14, 12:47
#10

Cheferna på FBI betalade Steele 130 000 brittiska pund, för den sk dirty dossier.

Huygens
2017-01-15, 15:34
#11

Källorna.

4chan och reddit.

Christopher och Christopher.

.

MI6-agenten Christopher Steele administrerar ett frontföretag för brittisk underrättelsetjänst tillsammans med MI6-agenten Christopher Burrows, företaget Orbis Business Intelligence Ltd.

Ett påstående är att Steele jobbade helt gratis för FBI.

Ett annat påstående idag är att Christopher Steele fick 200 000 pund, ca två miljoner kr för att fabricera dirty dossier om Trump. Nåja, Steele kan behöva pengarna till huslånet för sin 17-miljoner kr dyra villa.

.

Uppdragsgivaren varierar enligt olika tidningsartiklar. Först var det en motkandidat i Republikanska partiet som använde FBI som mellanhand. När den ej namngivne kandidaten drog sej ur primärvalet, tog Demokratiska partiet över och drev beställningsjobbet vidare tillsammans med FBI.

Både Washington Post och New York Times samt Mother Jones fick kopior av dirty dossier i oktober, men texten såg ut att vara författade av en 14-åring, så tidningarna lät bli att publicera något om dirty dossier.

Dessutom låg Hillary Clinton före i alla opinionsundersökningar och gick mot en säker presidentvalsseger, så det fanns ingen orsak att forcera dirty dossier publikt.

.

Det hävdas också att statsminsister Theresa May känt till dirty dossier i mer än en månad, åtminstone sedan början av december, utan att agera och stoppa dossiern.

May har som inrikesminister varit chef över MI6 och anses ha djup relation med brittisk säkerhetstjänst.

Sollar
2017-01-15, 19:26
#12

#9 Det är sant, jag tappar iaf lusten att kommentera när konspirationsteorierna tar över, tråkigt att det tillåts så.

Huygens
2017-01-28, 16:16
#13

KGB-agenten Oleg Erovinkin har hittats död i baksätet på sin bil, en svart Lexus. Dödsorsaken är ännu okänd.

Oleg Erovinkin benämns även KGB-general alternativt KGB-chef. Tydligen är det enligt "officiella" påståenden OIeg Erovinkin som ska ha hjälpt MI6-agenten Christopher Steele att koka ihop den sk dirty dossier om Donald Trump.

Erovinkin ingick i bekantskapskretsen kring vice statsminister Igor Sechin. Påståenden om kopplingar till George Soros anses inte vara korrekta.

Annons:
Huygens
2017-11-03, 16:59
#14

Hillary Clinton säger att det var "inte fel" att betala MI5-agenten Christopher Steele för att tillverka den sk dirty dossier mot Donald Trump. DM, 2017-11-02

Huygens
2018-01-20, 16:43
#15

Ett hemligstämplat FISA-memo har distribuerats i USAs riksdagskommitte för intelligens. Memot handlar om ryska kopplingar och FBI. DailyMail

USAs myndigheter och stora delar av Vita Huset stängs ner efter beslut från demokratiska senatorer, kanske för att säkerställa att FISA-memot mörkläggs så länge som möjligt? SVT

Upp till toppen
Annons: