Annons:
Etikettnyheter
Läst 2015 ggr
Huygens
2017-04-17, 13:49

Google spionerar på dej

Google arbetar på ett nytt vertyg som heter Google Hire och som kan låta den som tänker anställa dej, se hela din sökhistorik samt vilka filmer du tittat på i youtube. (DailyMail)

Annons:
thenameless
2017-04-17, 22:43
#1

Gör dom inte det redan?

All that is left are memories, and the pieces of a shattered existence….

Niklas
2017-04-18, 10:21
#2

Om de gör det tror jag att de biter sig i svansen.


Vänliga hälsningar, Niklas
retuscherar du dina foton

thenameless
2017-04-19, 18:59
#3

#2 Man vill gärna tro det men övervakningssamhället breder ut sig och google vill ju tjäna pengar så…

All that is left are memories, and the pieces of a shattered existence….

Niklas
2017-04-20, 08:18
#4

#3: Ja, men Google är också känsligt för opinionen. De har inte råd med skandaler.


Vänliga hälsningar, Niklas
retuscherar du dina foton

Huygens
2017-04-20, 11:46
#5

Jag tror att reklamen för Google Hire mer handlar om hur långt Illuminati kan driva sin agenda i ett svep, innan folk säger ifrån och hur långt nästa steg i agendan kommer bli.

I förstaläget kommer inte Google Hire att verka fullt ut, utan en nedtonad version kommer att släppas. Ungefär som principen bakom bad cop, good cop. Vi kan anta att Google fått som arbetsuppgift att införa en impopulär kränkning av personlig integritet, men funktionen kommer inte presenteras öppet i förstaläget.

Istället föreslår Illuminatiföretaget något helt barockt, som skapar en stark negativ reaktion. Därefter uppstår en mediapaus. Google "backar", men presenteras sedan det verkliga (kortsiktiga?) målet. Eftersom folk sagt nej till det första som var absurdt, blir det lättare för Google i andraläget att tvinga igenom sin "mindre" upprörande integritetskränkning, som är det som verkligen planerades i förstaläget.

Steg för steg under dom kommande årtiondena kan sedan ökad massövervakning legaliseras utan att allmänheten riktigt märker något, då varje nytt steg bara är en liten bit från föregående steg.

I USA är Rockefellers, JP Morgans, Carnegie, Vanderbildts, Goldman Sachs osv, hysteriskt fixerade vid att massövervaka "sin" befolkning, och det kommer göras i små steg, med undantaget för NSAs massövervakning gjordes i ett stort (hemligt) steg.

.

Agendan knuffas framåt.

Vi har fler företeelser, såsom Samsungs Smart-TV, fortsättningar på MKULTRA, Microsoft Windows 10, fejkandet av NASAs rymdprogram och Pokemon, skapat av CIA för att kartlägga hela Jorden på områden där Google Street inte kunde fotografera.

Sveriges banker ställer ovidkommande och närgångna frågor till sina kunder för att alls tillhandahålla tjänster. (DN)

Målsättningen är att sådant som tidigare varit i strid mot svensk grundlag (eller mot USAs Konstitution), där företag/myndigheter ej tillåts detaljkartlägga allmänhetens privatliv, åsikter eller relationer med vänner, ska normaliseras.

Det är ju av "säkerhetsskäl". Vi ska tro på att "terroristerna" stoppas.

.

Agendan drivs hela tiden framåt. Hur mycket polisvåld accepterar allmänheten i USA? Hur tokig och absurd president kan rikemannafamiljerna presentera för USAs befolkning och ändå få honom vald?

President Two Mouths visade vägen.

Vi har nyligen regeringens genomförande av falsk flagga Åhléns, där SÄPO utförde statsterrorism som resulterade i fyra dödsoffer och många skadade. Hur klent uppmärksam är allmänheten på omständigheterna och hur mycket lögner är folk beredda att svälja från myndigheterna?

Vi ska tro att NATO-IS inte är planerat, organiserat, finansierat, rekryterat, bemannat, utbildat, tränat, instruerat, kontrollerat, utrustat och avlönat av Pentagons administratörer.

.

Det är en bra fråga vart det hela leder…

Vi har FN:s (Bilderberggruppens?) avfolkningsplan Agenda 2030. Forskare som David Jacobs varnar för insektalinerna och inplanteringen av hubrider bland övrig homo sapiens. Eller så vill Illuminati kanske bara ha totalkontroll, totalt stopp för visselblåsare.

I vilket fall som helst är det något dåligt som väntar större delen av jordens befolkning.

.

Se YT/The Outer Lights analys (15 min) av Disneys konditionering Shutterbug, som är en slags tankemanipulering riktad mot barn och likt subliminal påverkan presenteras helt kort. Acceptansen för totalövervakning ska skapas i så tidig ålder som möjligt.

Barnen ska förmås tycka att det är naturligt att ge upp sitt privatliv, åsikter och uttrycksformer till NWO-massövervakningen.

Sättet som Google Hire presenteras till allmänheten, bygger på liknande metoder.

[VSK]
2017-04-20, 17:54
#6

Om ni bara visste hur många triangellänkar det enbart finns på fejjan 🙂

Annons:
Huygens
2017-04-24, 12:15
#7

Den nya massövervakningsapparaten Google Home presenteras i dagarna. Kan särskilja individuella röster. Smartapparaten kopplar upp till internet och för vidare insamlad information. (DM)

Tydligen är folk beredda att frivilligt betala för att bli avlyssnade.

[VSK]
2017-04-24, 12:26
#8

#7

Ja du ser 🙂

thenameless
2017-04-25, 19:21
#9

Bilderberggruppen och Illuminati är fiction Men Google Inc är på riktigt och de tjänar sina pengar på att sälja information om DEJ som deras program samlat in

All that is left are memories, and the pieces of a shattered existence….

Huygens
2017-04-25, 20:07
#10

Välkommen till verkligheten. (wiki)

Deltagare. (wiki)

Möten. (wiki)

[VSK]
2017-04-25, 20:11
#11

#9

Är inte allt som man inte tror på fiction?

Huygens
2017-04-26, 22:09
#12

Google och Facebook jobbar på apparater som kan läsa tankar och sända det till servern.

[VSK]
2017-04-26, 23:23
#13

#12

De lär gå bet om de skall försöka läsa av mig 😃

Annons:
Huygens
2017-04-28, 14:13
#14

Denna gång Amazon och inte Google.

Målsättningen är att få den uppväxande generationen att vandra in i total massövervakning som sömngångare.

.

Amazon Echo Look spelar in alla ljud 24 timmar om dygnet och ger dej "råd" om hur du ska klä dej. Uppkopplad till internet givetvis. Amazon Echo Look tar med jämna mellanrum foton av dej i ditt vardags- eller sovrum. Ljud och bild hamnar till slut i CIA-högkvarteret i Langley, Virigina. (DailyMail) och (Ed på The Outer Light, 16 min)

Apparaten är ekvivalent med spyware och kan utnyttjas av myndighterna som ett slags ransom-ware, för att effektivt tysta visselblåsare. Amazon Echo Look kan även analysera ditt känslomässiga tillstånd och ta reda på om du är deprimerad, vilket kan användas på liknande sätt som Google Hire av arbetsgivare som ledtråd ifall dom ska anställa dej.

Om folk köper Amazon Echo Look, har förnuftet försvunnit.

NWO jobbar.

[Blue_Lugia]
2017-05-08, 03:37
#15

Men vad har någon annan än jag själv för glädje av att veta min google/youtube historik? Så länge man inte är ine på porr eller terror så är det väl inget att hänga upp sig på.

[VSK]
2017-05-08, 06:40
#16

#15

Först och främst så försöker de bygga en profil och sedan mata med skräddarsydd reklam. Sen är det inte alla som bryr sig om företag kartlägger en eller inte. Alla är vi olika. 

De flesta är inte terrorister men för det så betyder det inte att allt är okej. Finns många orsaker till att man kanske inte ens vill se reklam. Kan vara synen, huvudvärk, buggar som låser webbläsaren etc. Alla har tex inte flat rate idag trots år 2017, många sitter med surfpott. Några kanske inte har råd med nyare datorer osv.

Tänk om nån skulle ta ut pengar från ditt konto utan din vetskap och låna de en månad för att sen betala tillbaka. Skulle det va okej för dig om du ej saknade de pengarna? Det är väl inget att hänga upp sig på eller.

Huygens
2017-05-08, 10:39
#17

#15 Det finns massvis med skäl.

Anta att någon visserligen inte är miljöpartist, men denne har tittat på ett antal miljöfilmer om bygge av laxtrappor och fiskevård. Det måste vara högintressant information för en arbetsgivare som är fast besluten att inte anställa en "miljöidiot".

Eller politiska filmer. Eller filmer med religiöst tema. Eller googlesökningar om att flytta till utlandet. Intressant för en arbetsgivare som vill anställa någon långsiktigt, någon som inte flyttar från Sverige rätt vad det är.

Google Hire tillhandahåller informationen.

Huygens
2017-05-25, 15:16
#18

Google (CIA?) kan spionera på dej med ultraljud i din Androidmobil. (DM)

Upp till toppen
Annons: