Annons:
Etikettför-eller-emot
Läst 1285 ggr
[helga21]
2016-11-30, 10:50

USA nye finansmisnister

"BREAKING NEWS:
GOLDMAN SACHS PARTNER STEVEN MNUCHIN BLIR USA:s NYA FINANSMINISTER UPPGER KÄLLOR FÖR CNN

Uppgiften väntas bekräftas imorgon onsdag.
Mnuchin, 53 år, har verkat 17 år på det megastora finansinstitutet Goldman Sachs där han tjänade en mycket stor förmögenhet.

ANALYS
Mnuchin som tros ha tjänat ca 300 miljoner dollar på Wall Street passar inte in in Trumps kampanjkrav på att representera vanliga amerikanska arbetare.

Mnuchin tros stå för minskade regleringar på Wall Street och kraftigt sänkta skatter för storföretagen. Han har tidigare donerat stora mängder pengar till Demokraterna"

Enligt Marcus Oscarsson på facebook

Annons:
Huygens
2016-11-30, 11:52
#1

Och Hillary som lät så många styrelsemöten i The Clinton Foundation ta plats i Goldman Sachs hvuvdkontor. Fjäsk till ingen nytta. Istället blev det Donald som fick äran att ge posten till frontfiguren för Illuminatis storfinans.

Hillary och Donald. Två masker på samma ansikte av USAs hemliga permanenta skuggregering.

Flickvännen till Steven Mnuchin, Louise Linton har skrivit en bok om sitt farofyllda liv i Afrika, som kanske inte är helt sant.

Woodland
2016-11-30, 14:07
#2

#0 Jag har inte Facebook. Skrev Oscarsson verkligen detta om Trumps "kampanjkrav"? I så fall tycker jag att Oscarsson har helt fel i sin slutsats. Media har inte lärt sig någonting. Aftonbladets rubriker är ett primärt exempel på detta. Man lär sig inte utan kör vidare i samma spår som vanligt. Man gör klokt i att ta vissa rubriker med en nypa salt. Detta är inget brutet vallöfte. Den som följde kampanjen vet att Trump sade uttryckligen att det var jobb som gällde. Han skulle anlita folk från affärssfären för att sätta igång hjulen. Trump sade att dessa kanske inte alltid var så lätta att tycka om men kunde förhandla och få saker gjorda. Han bryter inga löften genom dessa utnämningar. (Folk är trötta på karriärpolitiker som är mer angelägna av att väljas om än att få någonting gjort. ) Mannen ifråga är bosatt i Kalifornien och finanserade filmer som Avatar och var bakom X-men filmerna. Han hade också hand omTrumps nationella kampanjkassa. Ingen väntar sig att han utnämner den lokala bankchefen till finansminister. Trump har medverkat till att Carrier i Michigan låter 1000 jobb vara kvar i staten. Han har också påverkat Ford till att behålla jobben i USA. Allt enligt sitt program.

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

[helga21]
2016-11-30, 18:56
#3

# 2 Det är direkt kopierat från Oscarssons facebook

Upp till toppen
Annons: