Annons:
Etikettnyheter
Läst 89 ggr
[Fredrika00]
2022-08-20, 17:49

Hur ful kan en gräsmatta bli?

"På grund av vattenbrist brukar det varje år införas bevattningsförbud på delar av Gotland. På senare år har Region Gotland också drivit stora informationskampanjer för att få gotlänningar och besökare att spara vatten under de torra sommarmånaderna."

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/nu-ar-det-klart-han-har-gotlands-fulaste-grasmatta

Marcus Norström med sin familj i Visby har Gotlands fulaste gräsmatta. Det är Region Gotland som nu korat vinnaren i sin tävling för att uppmärksamma de som är duktiga på att spara vatten.
  • Redigerat 2022-08-20, 17:51 av [Fredrika00]
Annons:
Pyttelite
2023-09-19, 19:43
#1

Gotlänningen Marcus Norström vann i fjol tävlingen ”fulaste gräsmattan” vars syfte var att få folk att spara på vatten. Nu är det dags för en ny omgång. Om Marcus Norström hade fått tävla om fulaste gräsmattan igen hade han haft goda chanser att vinna.

Läs mer här:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/fjolarsvinnaren-av-fulaste-grasmattan-pa-gotland-den-ar-torrare-och-varre-an-forra-aret


Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.


Gotlänningen Marcus Norström vann i fjol tävlingen ”fulaste gräsmattan” vars syfte var att få folk att spara på vatten. Nu är det dags för en ny omgång.
Pyttelite
2023-09-25, 19:21
#2

Efter succén med kampanjen ”Gotlands fulaste gräsmatta” så siktar nu Region Gotland på en internationell lansering: ”World's ugliest lawn”. Gotland har i många år kämpat med vattenbrist och kampanjen där man vill hitta öns fulaste gräsmatta har syftet att hushålla på användningen av dricksvatten.

Läs mer här:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/varldens-fulaste-grasmatta-ska-hittas-gotlandsk-kampanj-breddas--k72d5x


Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.


Efter succén med kampanjen ”Gotlands fulaste gräsmatta” så siktar nu Region Gotland på en internationell lansering: ”World's ugliest lawn”.
Upp till toppen
Annons: