Annons:
Etikettnyheter
Läst 2371 ggr
Staffan
2016-10-19, 15:48

Hillary och demokraterna granskas

En film för den som är intresserad av amerikanska valet.

Annons:
Staffan
2016-10-19, 15:49
#1
Huygens
2016-10-19, 22:37
#2

Modiga journalister. Dom ligger i farozonen för att hamna på Clintons liklista.

Krafterna bakom Hillary styr både FED, CIA, FBI och Council on Foreign Relations. Clintons kampanjorganisatör ska ha sagt att det blev lite pinsamt att samma vecka som Hillary lovade tuffare tag mot giriga banker, släppte Wikileaks e-mail som visade att Clinton Foundation hållt sina strategimöte på Goldman Sachs huvudkontor.

[tk1971]
2016-10-20, 06:37
#3

Du glömde att nämna vad Project Veritas är för en organisation. Källkritiskt intresserade kan läsa om den bl.a. här: http://www.sourcewatch.org/index.php/Project_Veritas

Staffan
2016-10-20, 10:57
#4

#3 tk1971

Tack för informationen, det visste jag inte.

Jag tycker oavsett det att filmerna med dold kamera talar för sig själva.

// Staffan

landsbygdsbo
2016-10-20, 11:11
#5

Ingen av kandidaterna är väl rumsrena i politisk bemärkelse.

Amerikansk politik handlar i extrem grad om resurser och media tillgång.

Smearing ingår och har ingått i många år.

Men trots det ser jag hellre Clinton med fingret på knappen än Trump….

Staffan
2016-10-20, 11:30
#6

#5 landsbygdsbo

Det har jag respekt för. Själv vet jag inte vad jag tycker. Är alltid motvalls.

Det jag instinktivt känner är att något är mycket galet när i princip alla, inklusive media, ser mellan fingrarna på det Hillary gjort. 

När samtidigt i princip alla stora amerikanska (och svenska) mediekanaler vinklar det som att Trump är en skattesmitare fast han enbart följt lagen och gjort de förlustavdrag man får göra…. 

// Staffan

Annons:
Huygens
2016-10-20, 12:49
#7

#3 Du glömde nämna vad SourceWatch är för organisation. Dom har indirekt fått bidrag av George Soros (illuminati) samt andra anonyma bidragsgivare och Sourcewatch arbetar för "national security", dvs kan vara en front för CIA eller liknande säkerhetstjänst.

Staffan
2016-10-20, 13:01
#8

#7 Huygens Tack för den informationen också… :) // Staffan

[Bermudas]
2016-10-20, 16:32
#9

#6

"Det jag instinktivt känner är att något är mycket galet när i princip alla, inklusive media, ser mellan fingrarna på det Hillary gjort. "

Tycker det är anmärkningsvärt att så få reagerar över det du reagerat på.

landsbygdsbo
2016-10-20, 18:38
#10

#6 ja naturligtvis har han gjort rätt genom att fördela sin förlust. men problemet är väl hans ovilja att öppna sin deklaration så som traditionen bjuder kandidaterna

[helga21]
2016-10-20, 19:05
#11

# 10 Men därifrån att skryta om det och säga att han själv är briljant är en annan femma.

Huygens
2016-10-21, 15:32
#12

DM har en artikel om den kriminelle företagaren Rober Creamer som är dömd för bankbedrägerier år 2005.

Robert Creamer tilläts besöka Vita Husets inre krets 342 gånger och har på så sätt kunnat möta Obama och Hillary. Robert Creamer var även ansvarig för delar av Hillary Clintonkampanjens strategiplaner att störa Trump.

Creamer var på besök i Ovala Rummet, ja samma rum där Bill Clinton manipulerade Lewinsky att ge honom avsugningar på soffan. Vartefter Bill Clinton ljög och smutskastade Lewinsky i nationell media.

.

Under dold kamera berättar Creamer att han skickat sk crisis actors, vars enda syfte är att skapa kris och kaos på Trumps valmöten. Angripa och slå ner personer eller provocera fram misshandel genom att bära tröjor med texten "Trump is a Nazi". Creamer använder sej även av sk birddogging, där provokatörer ställs så nära Trump som möjligt för att ropa kränkande saker som kan fångas upp av nyhetskanalernas mikrofoner.

Teknikerna och förberedelserna med att använda crisis actors för att störa Trumps möten är troligen snarlika sättet som crisis actors användes vid falskflagga Boston Maraton.

Birddogs eller birddogging är en metod som Hillarystaben utvecklat för att också manipulera primär- och lokalval. Uttrycket birddogging har återkommit flera gånger i dom av Wikileaks läckte Hillary e-mailen, men ingen har förstått vad uttrycket syftat på förrän nu.

Bråken har sedan använts i Illuminatikontrollerad media för att t ex smutskasta Trump.

.

På slutet av artikeln riktas kritik mot journalisten bakom Veritas, som avslöjade Hillarykampanjens manipulering av primär- och presidentvalet.

Veritas betecknas som gerillajournalism, med tveksamma metoder och dold kamera snarlikt Uppdrag Granskning.

Staffan
2016-10-21, 20:51
#13

#12 Huygens Bra att det (äntligen) kommer ut information om detta i lite bredare nyhetskanaler. Tack för uppdateringen! // Staffan

Annons:
Huygens
2016-10-21, 21:44
#14

Det som förbryllar mej är den delen av Veritasdokumentären när valfuskarna pratar om att dom "bussar" Hillarytrogna väljare från andra delstater, för att vinna omröstningar i sk swingstater, stater med väldigt små skillnader mellan primärvalskandidaterna.

Det här med att bussa eller transportera Hillarylojala väljare från grannstater borde rimligen bara fungera i just primärvalen, då det riktiga presidentvalet kräver väljarregistrering i förvägen.

.

Sen blir det riktigt underligt när valfuskaren berättar att dom undviker bussar, för en buss är iögonfallande. Istället anlitar valfuskarna biluthyrningsföretag som billigt hyr ut slitna bilar.

Men det här måste ändå vara otroligt dyrt, om tusentals bilar ska hyras. Det är troligen (i stort) sett bara amerikanska banker och krigsindustri som har så gott om pengar att det kan användas för valfusk utan att upptäckas i bokföringen.

.

Men den konstigaste biten var när valfuskorganisatören fick frågor om fuskväljarnas hemadresser. Dom måste ju registrera sej som medlemmar i Demokratiska Partiet och ange en adress i innevarande delstat.

Där sa valfuskaren att dom lyckats undgå upptäckt för folk kan ju flytta runt, och journalisterna accepterar läget.

Det tvivlar jag på.

Här måste något annat verka i det dolda. Enda rimliga förklaringen är att amerikansk media och amerikanska journalister är så manipulerade och kontrollerade att dom vågar inte ifrågasätta dom fejkade väljarna från granndelstater.

Media vågar inte ifrågasätta Hillarystaben. kanske av rädsla för vad som kan hända om Hillary vinner presidentvalet? Eller så är dom köpta.

Huygens
2016-10-23, 01:20
#15

Nya läckta Wikileaks Hillary e-mail (RELEASE nr 14).

Har ni funderat på varför Hillary hela tiden försöker skylla allt ont på Ryssland. Varför Hillary beskyller Trump för att vara en hemsk rysk Putinälskare?

.

Nu verkar en del av den pinsamma sanningen läcka fram. Hillary Clinton har via sin strategiperson Podesta arbetet på högtryck för att Ryssland ska köpa 20 % av USA uranreserv.

Skojar inte.

Podesta har försökt sälja 20 % av USAs uran till Ryssland.

.

Så det finns en förklaring till att Hillary försökt svära sej fri och utmåla Ryssland som den onda fienden, medan hon i hemlighet, som utrikesminister försökt arrangera att Ryssland skulle köpa upp 20 % av USAs uran genom sin lobbyist Podesta.

Med mer uran framstår givetvis Ryssland som en värre fiende och USA kan därmed agera mer offensivt i FN-, NATO- och andra internationella sammanhang, samt skrämma den amerikanska befolkningen.

.

Hillarys / Podestas uranförsäljningsförsök till Ryssland nämns här av H A Goodman i hans dagliga kortrapportering (8 min).

Goodman är lite nördig som uppläsare, men han tar alltid upp dom intressanta delarna kring amerikansk politik och har varit drivande när det gäller att rapportera detaljer om all smuts och lögner som döljt sej i dom läckte Hillary Clinton e-mailen. Vanlig media nämner i stort sett inte detta alls.

.

Här svarar Hillary på vad hon anser om Veritasjournalistens avslöjanden om birddogging och röstfusk (1 min).

Hillary svarar att hon vill inte ha att göra med den där konspirationsteoretikern…

Så, tillämpning av Dispatch 1035.

Huygens
2016-10-25, 00:59
#16

Wikileaks RELEASE Nr 17 är ute.

H A Goodman berättar att i det senaste Wikileaks e-mailen från Hillary framgår att Clinton Foundation troligen (via guvernör Terry MacAuliffes PAC) överfört mer än en halv miljon dollar till en ledande FBI-agents frun som utredde Hillarys lagbrott med oskyddade säkerhetsstämplade e-mail.

Som USAs högste utrikespolitiker måste Hillary vetat om att hon kontinuerligt fick hemligstämplade e-mail. Ändå hamnade dessa e-mail på en oskyddad server, kanske för att kringgå USAs lagstiftning med FOI.

Så vad kan du köpa dej i USA för en halv miljon dollar av en FBI-agent?

Åtalsfrihet.

Huygens
2016-10-26, 14:55
#17

Det kommer påfallande många rapporter om manipulerade valmaskiner som ändrar väljarnas röster till Hillary Clinton, trots att väljaren röstat på en annan väljare.

.

I det här fallet rör det sej om sk valundersökningsmaskiner, som genomgående visar att Hillary Clinton leder med några procent.

Väljarna lägger en papperslapp med sitt val, som avläses av maskinen. Sedan visar skärmen först rösten på den alternativa kandidaten, men inom loppet av några sekunder ändrar maskinen rösten, till en röst på Hillary.

Trots att felen påpekats till väljarundersökare, har dom felaktiga maskinerna inte åtgärdats.

Huygens
2016-10-28, 19:57
#18

Oj, det kokar visst till i buljongen.

FBI öppnar upp förundersökningen mot Hillary Clinton för misskötseln av statshemligheter och andra typer av lagbrott i hennes e-mail.

Det är 11 dagar kvar till presidentvalet. Ska hon lyckas ta sej över mållinjen innan lagen kommer ifatt henne, eller kommer hon kunna iverksätta utrensningar inom FBI?

.

Sist FBI undersökte Hillarys e-mailserver, var samtliga FBI-utredare tvungna att ansöka om högre säkerhetsklassificeringar, annars var FBI-utredarna inte tillåtna att läsa Hillarys läckta e-mail.

Huygens
2016-10-29, 23:55
#19

En fantastisk soppa.

USAs justitieminister Loretta Lynch försökte stoppa FBI-chefen James Comey från att informera Kongressen om den återöppnade FBI-utredningen mot Hillary Clintons hantering av e-post.

Samtidigt har justitieminster Lynch sina egna problem att mörklägga. På en Kongressutfrågning vägrade Lynch svara på vad hon hade gjort med 1,7 miljarder dollar som sänts till Iran.

14 miljarder kr.

Öppenhet.

Huygens
2016-10-30, 14:47
#20

"Wiener's wiener is in the middle of the graph."

Ja, så poetiskt uttrycker sej H A Goodman.

.

Vad är problemet, undrar kanske den oinsatte?

Jo, i och med att James Wiener sände penisbilder till ett antal olika kvinnor, så fick han svars-e-post med nya bilder och annat, som kunde innehålla virus till Hillary Clintons oskyddade e-mailserver.

På en direkt fråga från media, ifall det var sant att Wiener hade sänt penisbilder till 6 kvinnor, svarade James Wiener undvikande att han "sänt e-post, men inte till 20 kvinnor och inte till 100 kvinnor".

Om det ska tolkas som att 20-100 kvinnor e-mailkonverserat med honom mot Hillarys oskyddade e-post-server, som innehöll topphemlig e-post, är en bra fråga.

Det verkar i alla fall var den möjliga läckan, som den återupptagna FBI-utredningen mot Hillary Clinton handlar om.

.

Nu kan man fråga sej, om Hillary är en sådan "hard sell", kan det vara så att Hillary förs fram mot Trump, för att underlätta för Trump att vinna valet och bli USAs nästa president?

Det verkar ju ske saker i 11:e timmen.

USAs permanenta skuggregering jobbar troligen på högtryck i det tysta.

Annons:
Huygens
2016-10-31, 13:09
#21

Namnet är felstavat i förra inlägget. Det ska vara Anthony Weiner.

.

Ni minns dom där 33000 e-mailen som Hillary raderade mot FBI:s order? Hillary påstod att det bara var 33000 privata e-mail om yogaklasser och matlagning.

Nu kan det visa sej att dom 33000 e-mailen handlade om diverse olagliga donationer till The Clinton Foundation, där utländska makter som Qatar, Marocko, Kina, Ryssland och multinationella företag donerat pengar till Clintonarna.

FBI fick tydligen vänta på tillåtelse av justitiedepartementet att åter öppna FBI-undersökningen mot e-mail på Hillarys oskyddade server. Men idag kom tillståndet. FBI måste dock ansöka om högre säkerhetsklassificering för att läsa e-mailen, då extremt säkerhetsklassade e-mail kan finnas på datorn.

.

Hur många e-mail rör det sej om?

FBI säger att dom har hittat 650000 Hillary Clinton e-mail som kan innehålla meddelanden som potentiellt byter mot sekretess.

Det rör sej alltså om 650 000 blandade e-mail med Anthony Weiners nakenbilder och topphemliga militära operationer i utlandet där USAs säkerhetstjänst mördar jordbruksbefolkning i väldigt fattiga länder.

Staffan
2016-10-31, 15:17
#22

Onekligen intressant. Det är mycket nu.

Har du sett denna? Från hackernätverket Anonymous :

https://www.youtube.com/watch?v=gEM7L42x2xc

Om innehållet visar sig vara sant har vi en jordbävning utan like…

// Staffan

Huygens
2016-10-31, 16:31
#23

Vad ska jag säga. Det ser ut att vara en Anonvideo. Jag har sett ett antal sådana. Förutom att avsändaren är okänd, tycker jag följande om dessa video:

- Budskapet är påfallande ofta kluvet.
- Budskapet motverkar många gånger sitt syfte.
- Budskapets mer fantastiska delar är dåligt underbyggda.

- Budskapet innehåller ibland små men tydliga felaktigheter, som går att upptäcka om man är inläst på ämnet. Småsaker som redan nämnts i traditionell media.

Vi kan inte veta om dessa Anonvideor görs av säkerhetstjänsterna för att misskreditera verkliga upptäckter.

Staffan
2016-10-31, 16:44
#24

#23 Huygens

Ja, det låter för häpnadsväckande för att stämma med verkligheten.

Staffan
2016-10-31, 20:56
#25

Eller den här nu:

CNN drops Brazile for feeding debate questions to Clinton

(http://nypost.com/2016/10/31/cnn-drops-brazile-for-feeding-debate-questions-to-clinton/)

// Staffan

Tride
2016-11-01, 11:15
#26

Valet tycks stå mellan en korrumperad kvinna och en galen karl. Detta i världens supermakt. Rädde sig den som kan!

Tride.

Sajtvärd på Indien.ifokus. Medarbetare på Andlig Utveckling

"Livet är inte lätt men intressant"  storafamnen

 

 

Staffan
2016-11-01, 11:18
#27

#26 Tride

Sammanfattar läget bra tycker jag. Obehagligt.

// Staffan

Annons:
Tride
2016-11-01, 11:49
#28

Jag hade vissa sympatier för Hillary och tanken på en kvinna som USAa president. Nu tycks hon vara det minst onda, enligt rapporter, filmer och kommentarer. Men visst finns det, någonstans i den stora supermakten, en del kvlinnor med såväl kompetens som hederlighet. Som kan tänkas ha tvingats tillbaka av Hillary. Detta är mina funderingar, men vi vet ju ingenting om detta.

Tride.

Sajtvärd på Indien.ifokus. Medarbetare på Andlig Utveckling

"Livet är inte lätt men intressant"  storafamnen

 

 

Huygens
2016-11-01, 14:44
#29

Det finns en rad problem och frågetecken kring dessa sk Hillary Clinton e-mailläckor.

Hillary Clintons stab eller Clinton Foundation har fått bidrag av både Kina och Ryssland. Det har också inneburit att oskyddade eller ibland osäkrade bärbara datorer lämnats obevakade i både Ryssland och Kina.

Här är en artikel som tar upp saken, exemplen är från år 2010 och år 2013. Även i dom läckta Wikileaks e-mailen från Hillarys server nämner olika Clintonpersoner att datorer lämnats obevakade på hotellrum utomlands, ibland med tillgång till hela Hillarys serverinnehållet.

Väldigt mystiskt tycker jag.

Det är precis som om Clintons vill bli hackade eller vill få en läcka, som sedan kan användas politiskt. T ex kan Clintonarna peka på hur "sårbart" och hur "hotat" USA är av fientlig makt. Därför behövs hårdare lagstiftning som tar ifrån befolkningen fler frihet, i utbyte mot lite skenbar "säkerhet".

Dessutom, att Colin Powell, Podesta och en hel rad andra av USAs toppolitiker använt oskyddade AOL- och gmail-konton för hemliga e-mail, med svaga lösenord, som sedan hackats, det är bara obegripligt.

Det är obegripligt med tanke på mängden miljarder dollar som USA lägger på sin säkerhetstjänst för att "skydda" landets översta politiska elit.

Hela e-mailläckan stinker på så många nivåer att det är ofattbart.

.

Till saken hör att FBI förbjöds av justitiedepartementet att följa e-post till Clinton Foundation, då Clinton Foundation får sin största mängd ekonomiska bidrag (miljarder dollar) från utlandet. Om FBI undersökt Clinton Foundations förehavande ordentligt, kunde det innebära svårigheter för USAs intressen utomlands.

Därför lades locket på och FBI förbjöds undersöka Clinton Foundation vidare.

Av Wikileaks läckta Hillary e-mail framgår det t ex att Marockos kung tilläts få ett fem minuter långt samtal med Bill Clinton efter att ha lämnat ett bidrag på
12 miljoner dollar. Jag tror H A Goodman nämnde att det framgick i Wikileaks Hillary Clinton e-mail REALEASE Nr 17 eller Nr 18.

Det nämns även här i detta FoxNews-klipp, 12 miljoner dollar från Marocko, den sk pay-to-play-skandalen, som nämns i ett e-mail av Huma Abedin.

Resultatet blev att missnöjda FBI-utredare efter ett år, sa upp sej från sina jobb, vilket ledde till att FBI-chefen Comey fick en depression.

.

Så, Huma Abedin, vilken roll spelar hon?

Ja, Huma Abedin är vice ordförande i Clintons 2016 års presidentkampanj. Huma Abedin var dessutom gift med den tidigare nämnde politikern Anthony Weiner, som skickat sexbilder på sin penis till ett antal olika kvinnor åren 2013-2016.

Huma Abedin skiljde sej från Weiner för två månader sedan. Abedin har högutbildade föräldrar med koppling till Saudiarabien och Indien.

.

Förra året, år 2015, fick Huma Abedin straffrihet från FBI i utbyte mot att hon skrev under ett papper, att Abedin lämnat in alla elektroniska apparater som innehöll Hillary Clintons e-mail eller kopior på e-mailen, därför att Abedin var en av dom personer som skötte Hillarys e-mailserver.

Det är då besvärande att 650 000 e-mail från bl a Huma Abedin och Hillary Clinton hittats på den bärbara datorn som ägts av Anthony Weiner. Det påstås att datorn hade en folder med namnet "life insurance", som innehöll ca 10000 e-mail, som troligen kom från Hillarys privata e-mailserver. Vissa bedömare tror att beteckningen life insurance kan ha att göra med Clintons liklista.

Se inlägg #20 och #21 om Weiner.

Huma Abedin har lämnat Hillarys kampanj och kan här ses lämna sin unge för barnvakt åt pappa Anthony Weiner.

Det bizarra är att FBI känt till Anthony Weiners 650 000 e-mail från bl a Hillary Clinton i åtskilliga veckor, men valt att låta locket ligga på. När väl FBI-chefen Comey tog bladet från mun, försökte justitieministern tysta honom. Då Comey frågade om han kunde få förbudet mot att tala ut till media, skriftligt, gav Loretta Lynch inget sådant svar.

.

Frågan är varför FBI går ut offentligt med att dom hittat 650000 e-mail kopplade till Hillary Clinton. Traditionell media nämner i stort sett inget om Wikileaks läckta Hillary e-mail, mer än sporadiskt trots att Wikileaks släpper 2000 - 4000 Hillary e-mail varje dag. SVT och svensk media är hysteriskt sparsamma med att alls nämna minsta detalj och om något nämns i svensk media är det ofta bara för att engelskspråkig media redan nämnt samma Wikileaks Hillary e-mail.

Men kan det vara så att USAs permanenta skuggregering känner sej besvärad över Wikileaks och därför hellre vill förekomma än förekommas? FBI får i uppgift att sätta fokus på en del av Hillarys e-mail eller i alla fall förhala informationen så att Wikileaks ska blekna i allmänhetens ögon och fokus flyttas till mindre viktiga detaljer?

Det är svårt att förstå vad som händer i soppan kring Hillarys e-mail, och möjligheten att Hillarys e-mail läckts med avsikt måste jag säga är ganska stora.

Vad USAs verkliga ledare vill åstadkomma, är dock höljt i dunkel.

.

Om valet i USA är riggat och USAs valmaskinerna är centralt styrda och manipulerade från en NSA-central eller från en datorcentral i Washington, spelar det heller ingen roll vilka skandaler Hillary Clinton ställer till med i elfte timmen.

Trump kan få hur många röster som helst, det är ändå likgiltigt. En dataoperatör i Washington ändrar hela valresultatet med en knapptryckning från NSA-centralen. Det verkliga antalet röster spelar ingen roll.

Hillary vinner ändå valet och har kanske därför redan beställt ett stort segerfyrverkeri som ska gå av stapeln 30 minuter efter att vallokalerna stängts.

Huygens
2017-07-01, 13:52
#30

Som uppföljning på presidentvalet har Project Veritas undersökt CNNs roll mot Trump.

Det visar sej att CNN sprider fake news, då CNNs producent John Bonifield inför dold kamera säger att rysslandsanklagelser mot Trump mestadels är "struntprat" och att häxjakten mot Trump är sann. (YT/veritasvisual, 2017-06-26, 8 min)

CNNs producent säger också att CNN kör ryssgrejen mot Trump för att det höjer CNNs tittarsiffror.

Huygens
2019-11-06, 09:28
#31

Som uppföljning kring Bill och Hillary Clintons pedofilvän Jeffrey Epstein. Project Veritas visar att dom stora nyhetskanalerna mörkar mordet (försvinnandet?) på Jeffrey Epstein. (YT/OuterLight, 2019-11-05, 12 min)

Säkerhetspolisen har förstört eller dolt DNA-bevisen från mordet i fängelsecellen. Kamerorna var avstängda. Och frågan är, kan det vara så att Epstein fortfarande lever på en lyxort någonstans i världen där vi har svårt att hitta honom?

(YT/Project Veritas, 2019-11-05, 8 min)

Drottningen av Storbritannien såg till att dom stora mediabolagen ströp avslöjandena om Epstein och brittiska hovet hotade nyhetscheferna som i sin tur tystade reportrarna.

Och var är Jeffrey Epsteins "MKULTRA-hanterare", Ghislaine Maxwell?

Upp till toppen
Annons: