Annons:
Etikettnyheter
Läst 1074 ggr
Huygens
2017-01-18, 17:06

Manning benådas, Assange överlämnar sej?

Obama har beslutat att benåda Chelsea Manning. Det rör sej inte om fullständig benådning, utan handlar om en straffsänkning från 35 år till 6 års fängelse, med frisläppande satt till 17 maj 2017.

Kort före Obamas benådande, 2017-10-12 skrev Wikileaks ett twittermeddelande att om Obama benådade Chelsea Manning, skulle Julian Assange gå med på utlämning till USA.

.

Jag väljer att korta ner händelseförloppet så att det lättare ger ämne för en aktuell diskussion.

Den 12 juni 2016 eller kanske några dagar innan, stod Wikileaks redo att släppa en stor samling Hillary Clinton email. Assange sa i TV-intervjuer att det fanns tillräckligt med material i Wikileakes läckta Hillaryemail för att hon skulle kunna åtalas. Assange räknade dock inte med att FBI eller Loretta Lynch (på DOJ) skulle göra något åtal.

.

Det annonserades att ett förhör skulle hållas med Assange i mitten av oktober, utan Assange advokat, men med svensk och ecuadoriansk juridisk personal.

Mötet ställdes dock in.

Den 17 oktober blev det allmänt känt att Assange internetförbindelse på ambassaden hade brutits. troligen bröts förbindelsen redan 16 oktober. Ungefär samtidigt genomfördes en brittisk polisövning i området av ambassaden, vilket möjligen inte var konstigt då flera liknande "övningar" genomförts tidigare, kanske för att skapa obehag för Assange.

.

Enligt officiella uppgifter påstås ett förhör ha hållits med Assange 14 och 15 november, utan Assanges advokats närvaro. Den 7 december 2016 påstås Assange publicera ett 19 sidor långt dokument med redogörelse av förhöret och påstås redovisa sina svar skriftligt.

Det är här jag börjar få svårt att tro den officiella historien.

Assange är en relativt begåvad person. Han uttrycker sej nedtonat, vanligen ganska dämpat, nästan konservativt, samtidigt smart och träffsäkert. Det 19 sidor långa dokumentet är inte Assange sätt att uttrycka sej. Dokumentet innehåller i vissa delar, ordval i texten, som gör honom till måltavla, vilket är ett uttryckssätt Assange inte använt tidigare. Texten måste bitvis betraktas som klumpig, vilket är tvärtemot den skärpa Assange vanligen uttrycker sej med.

Jag blir lämnad med en väldigt knepig känsla av "förhörsdokumentet". Det är inte Assange i texten, det är något annat i texten.

.

Vid den här tidpunkten (7 december) har det funnits upprepade önskemål sedan 17 oktober, om sk proof of life av Assange, då flera personer befarar att Assange är borförd och kanske bragd om livet efter tappandet av internet.

Jag mestadels ignorerade dessa meddelanden. Det kändes för otroligt att säkerhetstjänsten skulle kidnappat Assange. Det skulle kräva att hela Wikileaks organisation också måste tas över.

Men det 19-sidiga dokumentet…

.

Låt oss backa i tid.

Snowden tweetar en hexkod 5 augusti. I september börjar dom första sk John Podesta emailen släppas ur Hillary Clintons läckte email.

Lång emailhistoria kort: Bröderna Podesta ägnade sej åt sk "Spirit Cooking" med Abramovic, som verkar vara ett uttryck för rituell kannibalism. Flera Podesta-email innehåller texter som verkar vara skrivna i kod, med krystade eller obegripliga referenser till pizza eller liknande mat.

Det är vanligt att narkotikahandlare använder kodad text. Men det är något i emailen som inte stämmer in på bilden av narkotikahandel.

Efter två veckor (?) upptäcker en redditanvändare (?) som läst FBIs websida om kodord, att samma kodord som återfinns i Hillarys/Podestas email, är vanligt förekommande kodord bland pedofiler. Emailen leder direkt till pizzerian Comet Ping Pong i Washington DC.

Brevid Comet Ping Pong finns pizzerian Besta Pizza. På andra sidan gatan finns pizzerian Ter-a-Sol. Dom två sistnämnda pizzeriorna har pedofilsymboler som  företaglogos. Pedofilsymbolerna återfinns på FBIs websida, en spiraltriangel och två hjärtan, det ena hjärtat inne i det andra.

Pizzagate är ett faktum. Både Besta Pizza och Ter-a-Sol byter kort tid efteråt företaglogos. Granne med Ter-a-Sol är internationella Beyond Borders som har verksamhet i relation till sk child trafficking på bl a Haiti.

.

Makten i USA är uppenbart besvärad av Pizzagate och begreppet Falska Nyheter dyker upp i traditionell media under november. Det sägs vara viktigt att Facebook och andra plattformar stoppar alternativmedias (?) spridning av sk Falska Nyheter.

.

Runt den 2-3 oktober gör journalisten John Pilger en lång intervju med Assange och jag tror intervjun publiceras i RT, 5 oktober 2016. Assange ser aningen sliten ut med rynkor i pannan och med uppsvällt ansikte.

Intervjun är konstig på så sätt att själva videon, den visuella rörliga bilden, innehåller sk morfningar, fr a av Assange skjortkrage. Morfningar har varit kommerslellt möjliga i rörlig film sedan 1990-talet.

Det ifrågasätts på nätet om Pilger-Assange är fejk, är det den riktiga Assange? När syntes Assange sist? Är intervjun gjord tidigare, redan i mitten av september? Är hela Pilger-Assange skapad genom morfning?

.

I början av januari år 2017 publicerar FOX en lång intervju av TV-ankaret Sean Hannity med Assange. Den intervjun ter sej ännu konstigare.

Hannity-Assange ser ut att vara ca 35 år, 10 år yngre än Pilger-Assange. Assange ansikte är inte längre svullet och han har nästan inga rynkor i pannan.

Hannity-Assange har dessutom en mera spetsig näsa. Assange har annars på intervjuer från år 2014 haft en något fyrkantig bred nästipp. Assange näsa från år 2014 har även två karakteristisk fördjupningar som löper snett från sidorna uppifrån och ner, möts över näsryggen, fortsätter samlat neråt och hela "dalgången" är formad som bokstaven Y.

Hannity-Assange saknar nästan helt Y-fördjupningen över näsan. Likadant är Hannity-Assanges ögon inte lika uttrycksfulla som vad Assange är från 2014 eller ens Pilger-Assanges ögon. Hannity-Assanges ögon är mer som två svarta prickar, likt ögonen på en snögubbe.

Hannity ska vara nästan lika lång som Assange, ändå ser dom två personerna oproportionerliga ut i intervjurummet. Hannity-Assange ordval är vid flera tillfällen exakta kopior av samma meningar, ord för ord, som Assange sagt vid tidigare tillfällen. Hannity-Assange röst verkar ibland klippt och sedan skickligt sammansatt.

.

Från mitten av oktober har Wikileaks twitterkanal dessutom uppvisat ett antal stavfel, vilket Wikileaks inte förut haft. Wikileaks verkar tidigare ha varit mån om att alltid uppvisa korrekt data, inklusive sin egen stavning på twitter.

Så om "Assange" går med på att utvisas till USA, vilken "Assange" är det vi kommer att se lämna ambassaden?

.

Assange internetförbindelse anses ha brutits sent på kvällen 16 oktober. På amerikanskt vis skrivs datumet 10/16. Om vi föjer IMF-chefen Christine Lagardes nummerologiska metod, ska vi stryka nollan. Invertera datumet, dvs vänd siffrorna upp-och-ned, vad får du då för tal?

Annons:
Huygens
2017-05-19, 19:49
#1

Manning frigavs 17 maj av USA. SVT, wiki

Och som en lydig vasallstat återkallar Sverige nu den internationella arresteringsordern på Julian Assange. SVT

Opps..

Till råga på allt har åklagare Marianne Ny råkat radera email från FBI. DN

Huygens
2017-10-17, 22:40
#2

Wikileaks har utfäst en belöning på 20 000 € till den som kan ge tips om mordet på Daphne Caruana Galizia. DailyMail

Journalisten Caruana Galizia mördades igår när en bilbomb sprängde sönder hennes bil på Malta. Caruana Galizia hade avslöjat ett antal lokalpolitikers inblandning i dom sk Panama Papers (skatteflykt). SVT

Holländsk säkerhetstjänst och FBI kommer nu att resa till Malta för att mörklägga mordet. DM/AP

Jmf att NATO i Holland troligen låg bakom mordet på Danny Jowenko, expert på kontrollerad demolering med sprängmedel, 2011-07-16. Danny Jowenko var på väg att avslöja hur falsk flagga 911 genomförts.

Huygens
2019-04-11, 15:42
#3

Julian Assange har gripits av brittisk polis på uppdrag av USA. Beskyllningen från USA är "konspiration med Chelsea Manning". DM

Upp till toppen
Annons: