Annons:
Etikettövrigt
Läst 3461 ggr
Huygens
2017-06-15, 10:15

Falsk Flagga Grenfell

"Stay Inside!"

Brand i Grenfell, London, Storbritannien, 2017-06-14.

Stay Inside!
Stay Put!
Stay Inside!

.

Invånarna i Grenfell fick upprepade gånger uppmaningen att stanna inne i byggnaden vid brand.

Så sent som under lördagen 2017-06-10 gick personer från "brandkåren" runt i byggnaden Grenfell och uppmanade invånarna att stanna kvar i höghuset i händelse av brand. Nyckeluttrycket var "Stay inside!" (YT/BBC, kvinnan efter 2:20, 2017-06-14)

Brandmyndighetens budskap var enkelt. Vid brand, stanna kvar inne i byggnaden (och dö). Medborgare med hög grad av myndighetslydnad dog i branden. (DailyMail, 2017-06-14)

Invånarna i Grenfell som ringde larmtjänsten uppmanades att stanna inne i byggnaden, i lägenheterna medan branden pågick. Helt allvarligt. (DailyMail, 2017-06-15)

Skyltar som myndigheterna satte upp i byggnaden Grenfell uppmanade invånarna att stanna i byggnaden vid brand; "Stay Put!". (DailyMail, 2017-06-15)

Här syns myndigheternas skylt med texten "stay put". (DailyMail, 2017-06-14)

Stanna inne!

Dom invånare i Grenfell som åtlydde myndigheternas uppmaning att stanna inomhus under brandens framfart, överlevde inte.

.

Orolig invånare som ringde larmtjänsten fick uppmaningen att stanna inne i sina lägenheter och lägga fuktiga handdukar på golvet vid dörrspringan som skydd mot branden som stormade uppför Grenfell. (DailyMail, 2017-06-14)

Jag skojar inte.

Samtidigt rasade elden allt intensivare på utsidan i det lättantändliga och kraftigt brandfarliga skumplastmaterialet som satts upp under år 2016 och täckte både inner- och ytterväggar. (DailyMail, 2017-06-14)

Till slut trängde elden in genom fönstren och via trapphusens plastväggar.

.

2017-06-14 kl 00:50 tidigt på morgonen sattes byggnaden i brand. Inom loppet av 6 minuter hade 200 brandmän anlänt till den kraftiga eldsvådan. Branden påstås ha startat i ett kylskåp och spred sej över byggnaden Grenfell inom loppet av 20 minuter.

I efterhand visar det sej att byggnaden klätts invändigt och utvändigt med brandfarlig skumplast som isoleringsmaterial som förvandlade Grenfell till ett helvetesinferno.

Brandkåren sprutade vatten på Grenfell (wiki) hela natten, hela förmiddagen och eftermiddagen, men det energirika plastmaterialet fortsatte brinna väldigt effektivt i 15 timmar.

Lägg märke till att vattnet som sprutas på branden inte påverkar elden. (YT/Al Jazeera, 2017-06-14)

.

Vi har ju haft andra händelser nyligen med många dödsoffer, såsom falsk flagga Manchester (Ariana Grande-konserten) och falsk flagga London Bridge. Vi har även den äldre falsk flagga 911 som har likheter med falsk flagga Grenfell. En skillnad är Grenfell kollapsade inte som byggnaderna WTC-1, WTC-2 och WTC-7.

Vad är din uppfattning? Var "brandpersonalen" som sa "Stay Inside!", egentligen MI5-agenter?

Är falsk flagga Grenfell ännu ett terrordåd utfört av statsmakten?

Annons:
Janne Nilsson
2017-06-15, 10:36
#1

Hur är det med din engelskaförståelse och hur det fungerar med branddörrar?

Vad du tror kvinnan säger är inte vad hon säger och proceduren med att se till att hålla dörrar stängda är att inte göda branden, lite som när man blåser liv i en glöd. Likaså är det i trapphus många dör av koldioxidförgiftning och ofta är det lättare att rädda folk från fönstren än att skicka in rökdykare. I det här fallet tror jag det var säker död att försöka ta sig ut efter ett visst brandförlpp och givetvis beroende på var du befann dig i byggnaden.

Ingenstans i artikeln från Daily Mail ser jag ditt påstående bekräftas?

Att skriva mycket text och lägga in länkar betyder inte att man har rätt,speciellt inte när man synas och det är just sånt här som gör att du inte är trovärdig överlag även om du ibland skulle råka ha rätt eller delvis rätt.

Janne Nilsson

"Bet Kinder bet, morgen kommt der Schwede.
Der Schwede der kommt mit dem morgenstern,
Er frist die kleine Kinder gern."

Huygens
2017-06-15, 11:02
#2

ja, du…

Hur tycker du att dessa "branddörrar" fungerade på Grenfell?

.

Citat från kvinnan i BBC-inslaget: "Because, if you're staying in your house, you could still be trapped. … If I'd listened to the advice given to me by the firebrigade and also by the TMO Management Team… we could be dead."

.

Gör en fritextsökning på "stay inside" och "stay put" i DailyMail-artiklarna.

Janne Nilsson
2017-06-15, 11:39
#3

Sen när är branddörrar något som står emot vilka bränder som helst. Branddörren ger dig tid och hindrar snabb spridning. Speciellt av giftig rök som är den största dödsfaktorn.

Det finns givetvis gränser för vad branddörrar kan göra. Och är det tillräckligt många som öppnar dessa spelar det inte så stor att resten är stängda.

Janne Nilsson

"Bet Kinder bet, morgen kommt der Schwede.
Der Schwede der kommt mit dem morgenstern,
Er frist die kleine Kinder gern."

Huygens
2017-06-15, 12:31
#4

Är det inte lite konstigt att med 200 brandbekämpare på plats inom 6 miuter, så syns bara två vattensprutor, som sprutar vatten på övertända Grenfell dom först 3 timmarna? Borde det inte funnits 30-40 vattenkanoner som sprutat vatten på den brinnande byggnaden?

Varför ser man bara två vattensprutor som sprutar vatten, med så många brandbekämpare på plats?

.

Och varför finns det privatvideoklipp på nätet som anger att brandkåren inte försökte släcka elden på allvar förrän efter 5 timmar?

Varför används brandkårens stegbilar ytterst sparsamt eller inte alls? Varför sitter brandmän på bänkar utan att göra något under dom tidiga morgontimmarna medan det fortfarande finns invånare instängda i Grenfell som ropar på hjälp och viftar med tygstycken för att visa att dom fortfarande lever?

.

Hur kommer det sej att brandkårens personal inte ställde sej runt byggnaden Grenfell och höll utkik efter överlevande samt upprätthöll radiokommunikation med en sambandscentral? Varför tvingades privatpersoner springa fram och tillbaka och muntligen meddela brandkårens personal att det fortfarande fanns levande invånare i Grenfell som viftade med armarna från fönstren?

Borde det inte varit brandmännens arbetsuppgift?

Varför fanns det ingen samordning från brandkårens sida rörande överlevande i Grenfell? Varför möttes allmänhetens muntliga meddelandena om att det fortfarande finns levande personer inne i Grenfell med sådan likgiltighet av brandkårens personal?

Och varför mörkar media, brandkårens agerande?

.

Av alla hundratals nyhets- och videoklipp på nätet på Grenfell dom sista två dagarna, kan du hitta ett enda nyhetsklipp som visar mer än två brandsprutor som samtidigt sprutar vatten på Grenfell?

Ett enda videoklipp?

Janne Nilsson
2017-06-15, 12:47
#5

På vilket vis skulle det vara "falsk flagga", var det i själva verket pojkscouter som försökte släcka för att ge brandmännen dåligt rykte?

Janne Nilsson

"Bet Kinder bet, morgen kommt der Schwede.
Der Schwede der kommt mit dem morgenstern,
Er frist die kleine Kinder gern."

Huygens
2017-06-15, 13:00
#6

Om regeringens önskemål är att genomföra en framgångsrik falsk flagga, med ett maximalt antal dödsoffer i branden, krävs det att alla myndigheter verkligen sätter till klutarna. Det är kritiskt för falskflaggans framgång att brandkåren genuint anstränger sej om att göra ett slappt och uselt jobb.

Så att så många som möjligt dör i branden.

.

Tydligen var traditionell brittisk media redan förberedd med massvis av lögner inför falsk flagga Grenfell. Målsättningen från brittisk säkerhetstjänst kan vara att se hur fort allmänheten sväljer myndigheternas lögner vid en storbrand som iscensatts i form av en "olycka".

Troligen genomfördes falsk flagga Grenfell av flera anledningar. En orsak kan vara att göra sej av med äldre byggnader och invånare i västra London, för att bygga nya dyra bostäder åt mer välbärgade britter, då London växer så det knakar.

.

Vi har BBC som redan samma dag förklarar varför den "brandsäkra" byggnaden inte kunde rädda invånarna som valde att följa myndigheternas uppmaning att stanna i lägenheterna, "Stay Inside!". (YT/BBC, 2017-06-14, 4 min)

Troligen hoppas brittiska regeringen att allmänheten ska svälja sjoket med löger och på så sätt bli ännu lättare att lura inför nästa falskflagga, nästa stycke statsterrorism som MI5/CIA utför och som kommer skuldbeläggas på högerextremer/terrorister/muslimer osv.

Annons:
Janne Nilsson
2017-06-15, 14:28
#7

Kan vi åtminstone enas om att "falsk flagga" eller ursprungligen "false flag" är när någon genomför en aktion som motpart eller annan part ska få skulden för?

Janne Nilsson

"Bet Kinder bet, morgen kommt der Schwede.
Der Schwede der kommt mit dem morgenstern,
Er frist die kleine Kinder gern."

Huygens
2017-06-15, 15:40
#8

Syftet med en falsk flagga är att åstadkomma en effekt. Det behövs alltså inte en skuldbelagd tredje part. Falsk Flagga Estonia har t ex ingen officiell skuldbelagd tredje part.

.

Jag har kollat lite fler nyhetsklipp och tydligen räknas lägenhetsdörren inte riktigt som en "branddörr" i England. Principen är istället att lägenhetsdörren ska motstå brand i ca 30 minuter.

Och då brandkåren är på plats inom 10 minuter ska personerna i grannlägenheterna kunna evakueras innan deras lägenhetsdörrar brunnit upp.

.

I fallet med Grenfell, hur många invånare i Grenfell har officiellt sett räddats genom fönster av brandkåren med t ex stegbil?

Antalet personer som räddats från Grenfell av brandkåren genom fönstren i sina lägenheter är:

0

Janne Nilsson
2017-06-15, 16:30
#9

Du blandar ihop begrepp var på plats inom 10 minuter betyder inte att dom var på plats 10 minuter efter att branden startade utan 10 minuter efter att dom fick larmet. Ibland är omständigheterna sådana att det ändå inte hjälper att göra det som är bäst.

Sen är det kul att du refererar till en annan långsökt konspirationsteori för att ge exempel på "false flag" som stämmer in på dina egna kriterier.

Är det inte troligare att du är betald för att spamma forum med allehanda konspirationer så att folk inte skall sätta sig in i frågor som är viktigare eller faktiskt betyder något? 

Janne Nilsson

"Bet Kinder bet, morgen kommt der Schwede.
Der Schwede der kommt mit dem morgenstern,
Er frist die kleine Kinder gern."

Huygens
2017-06-15, 17:11
#10

Illuminatis frontfigurer besöker såklart Grenfell. Theresa May gör det "privat" och Corbyn gör det offentligt. Allt i en dans för att trollbinda allmänheten. (DM, 2017-06-15)

Skulden för eldsvådan läggs på en stackars etiopiers kylskåp, som troligen försetts med en fjärrstyrd brandbomb av brittisk säkerhetstjänst. Branden kunde därmed startas av myndigheterna vid värsta tänkbara tillfälle, precis efter att invånarna fallit i sömn och sov som djupast, kl 00:50. (DM, 2017-06-15)

.

Grenfell är idag som en svart rykande kolbit. Skrämmande bilder.  (DM, 2017-06-15)

Företaget Harley Facades har kanske klätt 10 höghus till med den brandfarliga plastisoleringen. Ferrier Point, 4 byggnader i Camden, Castlemain Tower, Clements Court, 6 byggnader i Westminster, Merit House och ett antal andra byggnader i Storbritannien. (DM, 2017-06-15)

Ägarna till företaget är rika personer som inte bor i hus av brandfarlig plast. (DM, 2017-06-15)

Janne Nilsson
2017-06-15, 21:12
#11

Kan du inte bara hålla dig till en konspiration som det verkar nu så finns det flera som slåss om att ligga bakom? Eller de kanske samarbetar?

Janne Nilsson

"Bet Kinder bet, morgen kommt der Schwede.
Der Schwede der kommt mit dem morgenstern,
Er frist die kleine Kinder gern."

Huygens
2017-06-15, 21:30
#12

Brandförloppet fortskred tydligen mycket fortare än vad den officiella historien påstår. Vittnesmål från denna man som bodde på 17:e våning, han uppger att han kände lukten av rök. När han tittade ut såg han att elden hade börjat klättra ut från en lägenhet långt ner på byggnaden, så han skyndade sej att hjälpa en äldre släkting ur Grenfell via trapporna.

När han väl tog sej ut på gatan och titta mot byggnaden hade hela Grenfell hunnit övertändas på en sida, som en flammande tändsticka. Det snabba brandförloppet är en klar indikation att vanlig plast kan inte varit det enda som spred elden.

Säkerhetstjänsten måste ha preparerat byggnaden med brännbara ämnen av militär kvalitet. Han förlorade allt i branden. (YT/The Left Side of History, 2017-06-14, 2 min)

.

Det finns fler vittnen som uppger att dom inte tror branden av Grenfell var en tillfällighet och inte heller en vanlig olycka.

Janne Nilsson
2017-06-15, 21:47
#13

Höjden av källkritik. Det fanns även vittnen som sa sig ha varit i Blåkulla ditflugna på kvastskaft.

Att det var något som eventuellt hjälpte branden att sprida sig vidare behöver inte vara en konspiration. Det kan mycket väl finnas förklaringar. Skräp och sopor i trapphusen brukar vara en vanlig förklaring.

Janne Nilsson

"Bet Kinder bet, morgen kommt der Schwede.
Der Schwede der kommt mit dem morgenstern,
Er frist die kleine Kinder gern."

Annons:
Huygens
2017-06-15, 22:17
#14

Statsterrorism när den är som mest vidrig.

BBC har gjort ett ögonöppnande nyhetsklipp som visar hur fasaden nästan verkar explodera av det brännbara materialet som troligen är tillverkat av militär kvalitet. Stora sjok av brinnande material kastas ut från ytterväggarna av Grenfell. Dom brinnande fragment slungas iväg 5 - 10 m ut från väggen.

Brittisk säkerhetstjänst måste jobbat övertid för att åstadkomma detta terrordåd. (YT/BBC, 2017-05-14, 6 min)

Huygens
2017-06-16, 15:09
#15

För den intresserade kan det vara värt att se nyhetsinslagen från ITV, som rapporterar sånt andra nyhetskanaler inte rapporterat. Sök t ex på yt.

Brandkårens släckningsarbete är så uselt att ITV lägger märke till under eftermiddagen 2017-06-14, att elden sakta äter sej neråt i våningsplanen och börjar brinna i lägenheter som på förmiddagen fortfarande inte var drabbade av brand. Elden arbetar sej neråt i byggnaden, timme för timme, utan att brandkåren gör något effektivt för att stoppa dom nya lägenhetsbränderna.

Vatten från den enda brandsprutan, som sprutas på byggnaden under förmiddagen, hamnar ofta på ytterväggen och rinner ner på marken utanför.

.

Dessutom fanns det en man i Grenfell som i viss media uppges vara hörselskadad och som verkade överleva på 7:e eller 8:e våningen. Mannen vinkade i timmar på hjälp med en handduk från sitt lägenhetsfönster utan att brandkåren tog notis om honom. Mannen räddas först kl 12, mitt på dagen och han räddas inte av en stegbil utan fördes ur byggnaden av brandmännen via trapporna.

Var fanns brandkårens stegbilar? Vad gjorde stegbilarna?

Varför räddades inte en enda invånare i Grenfell ut genom fönstret av brandkårens stegbilar?

0 invånare räddades av brandkåren genom fönstren på Grenfell.

.

Brandkårens släckningsarbete präglas av galenskap.

Elden slocknar i Grenfell pga att brännbart material har brunnit upp, inte pga att brandkåren gör något för att det ska sluta brinna. Och förövarna är säkerhetstjänstens psykopater. Jag antar att statsminister Theresa May och dom andra regeringsministrarna firar med champagne för ett stycke framgångsrikt genomförd statsterrorism mot den egna befolkningen, en lyckad statlig falsk flagga.

En i alla stycken psykopatisk falsk flagga där brittisk brandkår spelat en central roll för att skadorna och dödsfallen skulle maximeras i Grenfell.

.

Tydligen har brittisk polis redan börjat mörklägga orsakerna bakom branden. Den officiella ståndpunkten är att alla dödsoffer kommer inte att identifieras, trots att man vet i vilka lägenheter dom bodde. (YT/Al Jazeera, 2017-06-16, 3 min)

Lägg märke till i mitten av nyhetsklippet hur brandkårens brandspruta, sprutar ut någon slags vätska som underhåller den våldsamma branden av Grenfell.

Magi-cat
2017-06-17, 08:48
#16

Det är en fruktansvärd tragedi som inträffat. 😢 Så många människor som drabbats och så mycket fel som gjort det möjligt att hända - fast det aldrig borde ha hänt eller aldrig gått så illa. Brandfarligt material i och utanpå ett högt hus borde vara otänkbart. Men här bodde fattiga människor och utsikten skulle förbättras för de som bodde omkring i betydligt bättre byggnader.

Läs i den här artikeln vad man menar verkligen hände, om hur rasism och klassfrågor dödade de som inte har någon röst i parlamentet och ropade förgäves i fönstren till det övertända huset: 
(Konstigare än så behöver det inte vara. Det är viktigt att orsakerna kommer fram.)

"The scale of this tragedy is yet to be known, but it looks to be utterly incomprehensible and heartbreaking. We can only grieve for those we’ve lost and demand that we never lose anyone again because the local government and parliament cares more about rich white people than poor Black and Brown people. The tragedy of Grenfell Tower is one of both race and class, and it’s time we acknowledge a few hard truths about systemic inequality in Britain - before another senseless and unbearable tragedy occurs."

http://www.huffingtonpost.co.uk/skylar-bakerjordan/grenfell-fire_b_17104044.html


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Huygens
2017-06-17, 09:49
#17

Brandkårens kraftfullaste insats för att släcka branden av Grenfell var att göra:

ingenting

Huygens
2017-06-17, 23:13
#18

Jag har tittat igenom över 200 nyhetsklipp om branden i Grenfell. Vid vilket tillfälle släcker brandkåren en enda brandhärd? Var lyckas brandkåren släcka elden ens i ett enda rum i Grenfell?

Visa mej en enda lägenhet i Grenfell eller ett enda rum där vatten sprutas in genom fönstret och faktiskt släcker elden. Var finns det?

En enda lägenhet?

Ett enda rum?

Var?

.

Visa mej.

Jag är generös.

Ni kan visa mej ett enda nyhetsklipp där brandmännen under eftersläckningsarbetet faktiskt släcker en brandhärd och inte bara spolar vatten på ytterväggen utan effekt.

.

En skokartong!

Det räcker att ni visar för mej att brandkåren faktiskt lyckas släcka elden i ett lite föremål, t ex en brinnande skokartong i Grenfell.

Kan någon av er visa mej att brandkåren ens lyckas släcka elden i en skokartong?

Visa mej en skokartong!

Kom igen.

Magi-cat
2017-06-18, 07:46
#19

#18 Det som hänt är ofattbart tragiskt. Det blir inte bättre om man försöker skjuta över skulden för det redan skedda på brandmännen, som säkert gjorde sitt yttersta. Helt otroligt hur du kan inlemma dem i idén om någon komplott. Det är illa nog som det är.

Det du ser av bilder är dessutom bara en liten del och du har ingen aning om insatser som görs t.ex. inuti huset.

.

Tyvärr byggs inte alla höghus på ett sätt som eliminerar risken för att det händer igen. Läs här vad en svensk professor vid byggnadstekniska avdelningen skriver angående risker för svenska höghus:

"För övrigt, att släcka när huset är övertänt är knappast möjligt."

En aspekt på detta är att det efter hand planeras nya höga hus i Sverige. Vi har inte så mycket erfarenhet idag av sådana och löper risk för otrevliga överraskningar"

https://www.kth.se/blogs/reaktion/2017/06/vad-hander-om-ett-svenskt-hoghus-brinner/"

"Måste släckas inifrån

Göran Svensson, vakthavande befäl på Storstockholms brandförsvar, berättar att när det brinner över åttonde våningen så måste branden släckas inifrån.

Det innebär jättestora utmaningar för oss. Vi ska uppåt med all personal och lyfta allt material och släckvatten. Samtidigt ska vi rädda människor nedåt, säger han.

Men både Jan Wisén och Göran Svensson har högt förtroende för svenska byggregler med brandtekniskt avskilda bostäder och räddningshissar."

https://www.metro.se/artikel/h%C3%B6ghus-sv%C3%A5r-utmaning-f%C3%B6r-r%C3%A4ddningstj%C3%A4nsten-xt


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Maria
2017-06-18, 07:51
#20

#18 Att släcka en brand innebär så oändligt mycket mer än att spruta vatten på något. Det förstår man ju redan som lekman.

Menar du att du hade nöjt dig med att se att de använde vattensprutan på någon kvadrat eller skokartong?

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Annons:
Huygens
2017-06-18, 09:19
#21

#19 Om det är som du påstår att det är nästan omöjligt att släcka ett övertänt höghus, kan du i så fall förklara den del i falsk flagga Grenfell som innebar "Stay Put!"

Polisen.

Brandkåren.

Larmoperatörerna.

Alla tre grupper, Polisen - Brandkåren - Larmoperatörerna, uppmanade invånarna att stanna inne i Grenfell medan större delen av huset var övertänt. Grenfell stod i ljusan låga och är enligt din uppgift nästan omöjlig att släcka. Varför evakuerades inte invånarna så snabbt som möjligt?

Varför försökte brandkår och polis stoppa personer som lyckade rädda sej själva genom att klättra ner från lägenheterna på hopbundna lakan i den rasande branden?

Har du alls tittat på videoklippen av branden?

Varför evakuerades inte invånarna så snabbt som möjligt medan det fortfarande fanns tid, när bare ena fasadväggen var övertänd från markplan till tak?

.

Och varför användes inte 30-40 brandsprutor av dom 200 brandmännen att släcka elden? Som mest används 3 brandsprutor vad jag har hittat och då bara efter att det börjat ljusna.

Som mest används 3 brandsprutor. (DM, 2017-06-17)

Varför påbörjades (det högst ineffektiva) släckningsarbetet först kl 04:25 när det mesta av byggnaden var utbränt och dom flesta var döda? 

Används vatten?

Du kan inte hitta ett enda exempel på nätet där brandkårens vatten (?) släcker eld på Grenfell. Allt vatten (?) sprutas antingen på ställen som självslocknat eller sprutas meningslöst på ytterväggen där vattnet (?) rinner bort till ingen nytta.

Vattnet (?) släcker inte eld någonsin.

Är det vatten?

.

Branden rasar värre än den största majbrasa du någonsin skådat. Ändå evakueras inte invånarna. Inte en enda invånare räddas via stegbil.

Inte en enda!

Stay Put!

Stay Inside!
Stay Inside!

Stay Put!
Stay Put!
Stay Put!

Stay Inside!
Stay Inside!
Stay Inside!
Stay Inside!

Magi-cat
2017-06-18, 09:36
#22

#21 Om det är som du påstår att det är nästan omöjligt att släcka ett övertänt höghus osv

Jag påstår inte något i den vägen, det har jag inte tillräckligt med sakkunskap för att göra. Jag citerade däremot professorn i byggnadsteknik.

Men jag säger att dina idéer om att brandmännen medvetet lät huset brinna upp och människor brinna inne, är grundlösa och otillständiga.

Det finns som jag sagt (se inlägg högre upp) mycket kritik att rikta mot att det fruktansvärda kunde hända, och människor protesterar också, men därifrån till att brandpersonal lät det hända är steget mycket långt.

(Folk säger t.ex. att byggavfall blockerade ingången och platsen utanför huset.
Om huset täckts med brandfarligt material är det ju det som sannolikt är största felet.)


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Magi-cat
2017-06-18, 09:42
#23

Det är inte bara vid detta tillfälle, i England, man blir tillrådd att stanna inne vid brand. Det är en allmän regel:

" Gå inte ut i trapphuset när det brinner i flerfamiljhus. Stanna i bostaden och invänta instruktioner från räddningstjänsten."

"– Den som inte befinner sig där det brinner ska stanna i sin lägenhet. Att ge sig ut i trapphuset är helt fel. Det finns exempel från andra håll i landet där det fått tragiska konsekvenser. Man har inte en chans, så stanna i bostaden, säger han."

https://www.smt.se/article/sa-agerar-du-vid-brand-i-hoghus/


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Huygens
2017-06-18, 09:51
#24

Ignorerar du inte det mesta av vad jag skriver?

.

Kolla första minuten av detta inslag från ITV. 1/3-del av Grenfells fasad är övertänd från mark till tak och ändå beordras inte evakuering. Tror du på dej själv? Titta på invånarna i fönstren. Tror du på vad du själv skriver? Det fanns fortfarande tid att fly. (YT/ITV News, 1:a minuten, 2017-06-14, 5 min)

Invånarna som lämnade huset överlevde.

Magi-cat
2017-06-18, 09:58
#25

#24 Det har säkert begåtts fel, vilket jag också tagit upp. Men därifrån till att det skulle vara  en medveten falsk flagga, och att brandpersonal ignorerat de nödställda i de syften du uppger, är steget väldigt långt.

Hur skulle de kunnat få brandpersonalen att inte göra sitt jobb? Och hålla tyst om det?


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Huygens
2017-06-18, 10:27
#26

All brandpersonal är knappast inblandad medvetet i falsk flagga Grenfell, men brandchefer och säkerhetstjänstens givna instruktioner som sedan förmedlats vidare av personalen är del av flaskflaggan. Det är ju viktigt för brittiska regeringen att mörka falskflaggans existens.

.

Här är ett vittne som berättar att brandkåren inget gjorde förrän till kl 04:25 på morgonen. (YT/Mehuge, 2017-06-15, 3 min)

Branden forstred från utsidan och in genom fönstren.

Det fanns massvis med tid att fly från Grenfell. Det gick initialt att fly från byggnaden nerför trapporna, utan någon större fara. Men polisen, larmoperatörer och brandkår tvingade invånarna att stanna tills dom dödades av branden.

.

En princip i svenska låghus är att brandkåren kan rädda ut folk ur huset via stegbilar. Men om brandkåren inte kan rädda invånarna ur ett hus genom fönstren, förrän byggnaden har brunnit upp, är det hysteriskt viktigt att få ut alla invånarna innan det är för sent.

Nerför trapporna.

Att stanna kvar i byggnaden som du uppger i #23 är total galenskap om folk inte snabbt kan räddas ur fönstren innan dom dör. Alla måste i så fall ta sej ur huset genom trapporna om flyktvägen via fönstren är omöjlig.

Grenfell är ett höghus på 70 m och den högsta brittiska stegbilen kan nå upp till 42 m.

.

Alla personer som överlevde från Grenfell gjorde det genom att gå nerför trapporna, utom ett spädbarn som kastades från fönstret på 10:e våningen.

Ingen räddades av brandkårens stegbilar.

Ingen.

.

Alla invånare som överlevde gjorde det genom att vägra lyda order och istället gå nerför trapporna.

Dom invånare som åtlydde myndigheterna, dog och brittiska regeringen kunde sedan fira stor fest tillsammans med cheferna för säkerhetstjänsten MI5.

Magi-cat
2017-06-18, 10:36
#27

#26 Som sagt, det är ingenting jag hittar på på egen hand, utan instruktioner som givs av räddningstjänst. 

Du beskyller brandpersonal för att medvetet ha åsidosatt sin plikt, att rädda liv och t.o.m. gjort saken värre. #21 "Vattnet (?) släcker inte eld någonsin. Är det vatten?"

Vad skulle det annars vara? 

.

Det enda säkra skyddet mot att omkomma i brand är givetvis att det aldrig börjar brinna. Höghus klädda i brandfarligt material borde inte få förekomma. Självklart, tycker man.


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Annons:
Honestyisdead
2017-06-18, 10:46
#28

#26 Så du menar att brandmännen inte kan tänka själva och bara är nickedockor?

Huygens
2017-06-18, 10:49
#29

#27 Om det inte är vatten skulle det kunna vara någon slags vätska som underhåller brand. Inte brännbar vätska, men någonting som underhåller/bidrar till brand, ungefär som stearin, fast någonting i vätskeform, som bara brinner ifall annat material brinner eller om det finns en brinnande veke. Stearin som hettas upp kraftigt, kan brinna en stund tills temperaturen sjunker, men normalt sett behöver stearin en veke för att brinna.

Tänk dej något som svårantänd T-Gul, som används som tändvätska, men som bara brinner bra när T-Gul:en hettats upp av t ex brinnande fnöske/papper.

Det finns ju exempel från den brinnande Grenfell där vätskan sprutas på en brandhärd och lågorna inte påverkas nämnvärt. I något fall verkar elden dessutom tillta av vätskan.

.

Är det inte väldigt konstigt att myndigheterna tackar nej till hjälpsändningar till dom överlevande, såsom kläder och annat? Här är en kvinna som ifrågasätter antalet överlevande. (YT/The Evening Standard, 2017-06-17, 5 min)

Vi måste fråga oss, hur mycket ljuger rmyndigheterna?

.

#28 Jag ifrågasätter. För det första, är påståendet om 200 brandmän vid Grenfell lögn? Hur många brandmän var på plats? Är det riktiga brandmän eller säkehetsmän uppklädda i branduniformer?

Och brandmän är lite som soldater, dom lyder order och ifrågasätter inte så mycket.

Kolla på hur det brinner.

Skulle du vilja stanna i Grenfell? (YT/Kingdom320, 2017-06-14, 2 min)

Kolla på videoklippet.

Kolla.

.

Ser du några brandmän som släcker elden? Ser du några stegbilar? Ser du en enda brandspruta som sprutar vatten på byggnaden i videoklippet?

Ser du att branden är skrikande galen?

Var är brandmännen?

Vattnet?

.

Var är vattnet mot den brinnande byggnaden i videoklippet?

Honestyisdead
2017-06-18, 10:55
#30

Det kan inte vara lätt att se konspirationer överallt.

Att det skulle ha sprutat brandfarliga över lågorna från brandbilar är ju löjligt. Kan du inte hålla sådant på rätt sajt.

Huygens
2017-06-18, 10:59
#31

Jamen, var är vattnet som dom 200 brandmännen borde sprutat från minst 30 vattenslangar mot det brinnande infernot Grenfell?

Var är vattnet?

Maria
2017-06-18, 11:00
#32

#31 Var är din kunskap om hur man hanterar eld?

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Huygens
2017-06-18, 13:13
#33

Fler konstigheter.

Enligt Sky News var den brandfarliga plastfasaden monterad under åren 2015 - 2016, endast för att göra Grenfell mera vacker, så att priset på omkringliggande rikemannafastigheter inte sjönk.

Det fanns ett särskilt ventilationssystem i den enda nödutgången, i trapphuset, som sög ut rök ifall det skulle komma in rök i nödutgången från lägenheterna vid brand. Tydligen hade brittisk säkerhetstjänst satt ventilationen ur system, då många överlevande vittnade om att rök ändå kom in i nödutgången medan dom flydde från Grenfell. (YT/Sky News, 2017-06-14, 4 min)

.

I nattmörkret kan man se att branden på Grenfells fasad är samlad i ett eller två nästan lodräta stråk, där säkerhetstjänsten måste placerat extra brandfarlig plast, troligen av militär kvalitet, då stråket/-en brinner mycket kraftigt i timmar.

Ännu ett exempel, denna gång från ODN, som visar att brandkåren inget gör för att släcka elden. Lägg märke till hur "vatten" sprutas på Grenfell i det tidiga morgonljuset och inte påverkar elden nämnvärt. (YT/ODN, 2017-06-13, datumet är skiftat pga tidszon, 1 min)

Det verkar som i nyhetsklippet att elden falnat i Grenfell pga att brännbart material tagit slut, inte pga brandkårens "vatten".

.

Låt oss återkomma till exemplet under natten, då "vatten" sprutas på en brandhärd, privatvideoklipp med början vid 5:14. Lägg märke till att brandhärden verkar gödas av något slags brännbart material. Är det "vattnet" som göder elden eller material inne i Grenfell? (YT/mental_boost, vid 5:14 - 5:48, 2017-06-17, 7 min)

Sprutar brandkåren "vatten" eller T-Gul på brandhärden?

Varför påverkas branden inte av "vattnet"?

.

Och sedan den rent generella frågan, varför brinner fasaden som ett fyrbåk och hur i hela friden kan elden sprida sej sej så snabbt, som en stormvind? Fanns det inga moderna brandregleringar, lagar eller brandregler år 2015 när fasaden började sättas upp på höghuset Grenfell?

Privatvideo. (YT/Crazy Boom, 2017-06-14, 3 min)

.

VIKTIGT!
VIKTIGT!
VIKTIGT! -->

Vi har mer bevis för att falsk flagga Grenfell var ett stycke statsterrorism. Invånarna ville att brandsäkerheten i Grenfell skulle utredas av kommunen.

Efter att 90 % av invånarna i Grenfell skrivit under en oberoende inlaga till kommunen, att byggnaden blivit brandfarlig, började myndigheterna hota och trakassera invånarna. En undersökning visade att 68 % av invånarna i Grenfell hotats av TMO (nämnden) eller av företrädare för renoveringsfirman som installerade den brandfarliga plastisoleringen. (YT/beatslikeaslave, 2016-06-14, 2 min)

Troligen rörde det sej om säkerhetsmän från MI5 som gick runt, knackade dörr och hotade invånarna i Grenfell för att tysta opinionen och garantera en smidigt genomförd falskflagga med maximalt antal dödsoffer och traditionell media som rapporterar den officiella historien.

Magi-cat
2017-06-18, 17:44
#34

#33: "Fanns det inga moderna brandregleringar, lagar eller brandregler år 2015 när fasaden började sättas upp på höghuset Grenfell?"

"Sprutar brandkåren "vatten" eller T-Gul på brandhärden?"

Det är typ brandregleringar och eldfängt material på bostadshus som måste ifrågasättas nu, vilket också görs. Men därifrån, igen, till att brandpersonal avsiktligt sprutar eldfarlig vätska på en byggnad med i skräckslagna människor i, är absurt.


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Annons:
Huygens
2017-06-18, 18:06
#35

Inte ur ett myndighetsperspektiv i stil med Operation Northwoods eller 911.

.

Varför vägrar myndigheterna förmedla hjälp till dom behövande? Myndigheterna verkar inte avse att hjälpa dom drabbade överlevande efter falsk flagga Grenfell.

Hjälpen till dom behövande som är nu hemlösa, chockade och sårbara efter falsk flagga Grenfell, delas inte ut till dom behövande. Istället stoppar organisationer (?) undan allt hjälpmaterial i förråd, utom räckhåll för dom behövande, som förlorat allt i branden av falsk flagga Grenfell. Orsaken är att myndigheterna inte hjälper till att fördela resurserna.

Förklara det, ni som inte tror att det rör sej om en falskflagga! Förklara varför hjälpen som skänks till brandoffren, inte tillåts komma fram.

Nyhetsklipp om undangömmandet av nödhjälp, skänkt av frivilliga medborgare. (YT/The Evening Standard, 2017-06-18, 8 min)

.

Varför finns det inga officiella listor på vem som saknas och vem som hittats från Grenfell?

.

Myndigheterna hävdar fortfarande att det bästa du kan göra vid en brand i stil med falsk flagga Grenfell är att "Stay Put!". DM

Jag ställer frågan till dej, om du vetat vad som skulle hända med Grenfell och du bodde på 20:e våning, skulle du stannat kvar i lägenheten? Det är ju vad psykopatmyndigheterna rekommenderar.

Stay Put!_
Stay Put!_

Stay Inside! Stay Inside! Stay Inside!

.

Den allra bästa stegbilen i Storbritannien kan nå 42 m. Grenfell är 70 m hög. DM

Myndigheterna verkar planera att mörklägga och hemligstämpla utredningen om falsk flagga Grenfell i "åratal". DM

.

Jag nämnde i #33 att säkerhetsmän hotade och trakasserade minst 68 % av dom boende i Grenfell för att dom protesterat mot brandriskerna efter ombyggnaden år 2016.

Det visar sej att myndigheterna även hotat boende i Grenfell med juridiska åtgärder om dom boende inte slutade protestera mot dom livsfarliga brandförhållandena. Två kvinnor som dog i branden hade utsatts för trakasserier och påtryckningar av politikernas förvaltningschef för TMO (bostadsnämnd) och hot om rättegång. DM

Kvinnorna varnades av TMO-chefen för att forsätta engagera sej föreningsmässigt i förbättrad brandsäkerhet för sitt bostadshus och blev hotade med juridiska åtgärder.

Maktspråk för att säkerställa falsk flagga Grenfell.

Huygens
2017-06-19, 15:45
#36

Regeringens agenda börjar klarna.

BBC växlar i sina nyheter mellan falsk flagga Finsbury Park (DM) och falsk flagga Grenfell. Målsättningen är troligen att göra muslimer upprörda och framkalla en reaktion. (YT/Beeflynews (BBC), 2017-06-19, 51 min)

En del av agendan är också att framställa brandmännen som hjältar och i någon media visas brandmän i sina militäruniformer. Tanken är väl att uppmuntra allmänheten att stödja krig i Syrien. Det har påpekats att under dom första 3 timmarna av branden fanns relativt få brandmän på plats, inte alls dom 200 brandmän som myndigheterna påstår (ljuger) var på plats inom 6 minuter efter larmet från Grenfell. Nu är 79 döda bekräftade, men bara 5 är identifierade. (DM)

Frågan lyfts på nätet, varför är inte brandmännen speciellt sotiga? Vid andra insatser vid brand blir brandmännen och rökdykarna ofta väldigt sotiga och smutsiga. Varför är brandmännen vid morgonen av branden i Grenfell mestadels iklädda rena och fina branduniformer?

.

Ni som påstår att falsk flagga Grenfell inte är statsterrorism, förklara för mej varför brandkåren inte ens hjälper ut invånarna med stegbil ens ur dom nedre våningarna, under våning 8, där stegbilarna lätt kan komma åt.

Se privatvideon och lägg märke till hur likgiltig brandmannen är. (YT/Storyful News, 2017-06-14, 3 min)

Dom boende under våning 8 i Grenfell viftar med handdukar i förmiddagsljuset, men ingen stegbil hjälper ut dom nödställda.

.

Och varför kan man i stort sett inte hitta en enda intervju med en brandman eller polis som var på plats under falsk flagga Grenfell och höra brandbekämparens/polisens egen beskrivning om varför det gick så galet?

Har ni hittat ett enda nyhetsklipp där en brandbekämpare eller polis berättar om varför falsk flagga Grenfell fick så allvarliga konsekvenser? En enda intervju med polis/brandperson?

.

Varför finns det ingen brandman som håller koll på dom nödställda i Grenfells fönstret? Det är sådant en brandman borde förmedla till ledningscentralen. Varför görs inget sådant från brandkårens sida?

Ni kan inte förneka det längre!

.

Privatvideo, 42 döda hittade i ett rum, ej rapporterat i media. (YT/Mo Production, 2017-06-18, 5 min)

.

Advokater säger att dom överlevande fattiga boende i Grenfell ska begära inquest och inte inquery och inte investigation enbart. Begär inquest! (YT/Antoine Speaks, 2017-06-18, 5 min) och (YT/Antoine Speaks, 2017-06-16, 3 min)

.

The Fire of London (Grenfell Tower Fire) - del 1 och del 2

Privatdokumentär, del 2, politikernas lögner, nödutgången, brandkårens svek och brandförloppet. (YT/Animals ThatSwim, 2017-06-18, 12 min)

Även del 1 är värd att se. (YT/Animals ThatSwim, 2017-06-18, 12 min)

Huygens
2017-06-20, 18:19
#37

Mer data kom fram idag.

Säkerhetstjänsten måste valt plastmaterialet efter nazistiska förebilder till falsk flagga Grenfell. Giftgasen som bildades när plasten brann på Grenfell är nämligen samma som användes i koncentrationslägrens gaskammare. DM

Knäckte myndigheterna vattenledningen i falsk flagga Grenfell så att invånarna inte skulle ha en chans att släcka elden? Nu är beskedet att boende i området av Grenfell måste vänta i tre veckor på att vattenledningen ska återställas. DM

.

Nu visar det sej även att den 42 m långa stegbilen som påståtts vara på plats, aldrig var på plats under branden av Grenfell. Det var lögn. Stegbilen används istället först nu för att leta avlidna. DM

Myndigheterna fortsätter trakassera överlevande från Grenfell och myndigheterna använder svepskäl för att vägra dela ut ekonomiska bidrag som tidigare lovats. DM

.

Och så avslutar vi med en fantasihistoria från myndigheterna, som säger att dom första 200 brandmännen som anlände inom 6 minuter efter larmet, tänkte inte på att titta på byggnaden Grenfells utsida.

Brandmännen tänkte inte på att titta på byggnadens utsida för att se om Grenfells fasad brann, vilket kan ha bidragit till att katastrofen blev så omfattande. DM

Huygens
2017-06-23, 13:05
#38

Grenfell inspekterades 16 gånger av kommunens brandsäkerhetsexperter som varje gång ignorerade dom boendes anmärkningar på bristen av säkerhet vid brand, den ynkliga enda nödutgången för dom 600 boende, avsaknaden av sprinklers, avsaknaden av brandlarm, avsaknad av evakueringsmöjligheter genom fönstren och problemet med brandfarligheten i plastfasaden. DM

Även dom tidigare brandskyddade (nåja) fönstrens aluminiumlister byttes ut under år 2016 mot fönster som hade PVC-plast, vilket underlättade för eldstormen att ta sej in i lägenheterna.

Allt för att säkerställa att politikerna framgångsrikt kunde genomföra falsk flagga Grenfell.

Huygens
2017-06-24, 11:07
#39

Terrorfasaden tillverkades i USA av CIAs frontföretag.

Trots att det brinnande fasadmaterialet är förbjudet att användas på byggnader i USA, påstås USA-företaget Arconic vara tillverkaren av Grenfells brinnande plastfasad. DM

Företagsnamnet; Arconic, är troligen en lek med ordet arsonist = mordbrännare. Arconic är troligen ett frontföretag till CIA, verksamt för att säkerställa att falsk flagga Grenfell skulle resultera i så många dödsoffer som möjligt.

Det är högst troligt att CIA blandat in ämnen i plasten av militär kvalitet för att öka plastfasadens brännbarhet. Fasadplattorna skeppades sedan till Storbritannien där säkerhetsmän från MI5 såg till att den brandfarliga fasaden godkändes, i strid mot Storbritanniens och EU:s brand- och säkerhetslagar.

Lokalpolitiker godkände sedan plastmaterialet i fasaden och lät sina säkerhetsexperter ignorera brandplasten vid 16 inspektionstillfällen, trots dom boendes uttryckliga begäran att göra något åt den brandfarliga terrorfasaden.

.

Hur rituellt uppbyggd är den satanistiska frimurarceremonin kring falsk flagga Grenfell? Vilken typ av numerologi och vilka typ av namn förutom Arconic/arsonist har brittiska skuggregeringen använt sej av? Vad påstår myndigheterna att kylen hette som sägs exploderat och påstås ha start branden.

Kylen var försedd med självantändande plastmaterial på baksidan.

Kylen var av modell:

Hotpoint

DM

.

Minns ni falsk flagga 911?

Stay Put!_
Stay Put!_

Stay Inside! Stay Inside! Stay Inside!

.

I inledningsskedet av falsk flagga 911, efter att norra skyskrapan (WTC-1) träffats av ett flygplan, började personalen i södra tornet (WTC-2) att lämna byggnaden.

Men personalen stoppades av USAs polis ute på gatan!

Polisen tvingade folket att gå in i södra tornet igen. Det rörde sej definitvt om olaga frihetsberövande. Vakter i själva WTC-2 hindrade folk från att ta sej ut genom utgångarna. Det var först efter att även WTC-2 hade träffats av det andra flygplanet som polisen slutade fösa folk tillbaks in i byggnaden.

Skojar inte. The Guardian, 2001-09-16.

Stay Put!_
Stay Put!
Stay Put!_

Honestyisdead
2017-06-24, 12:26
#40

Med så vild fantasi är inget omöjligt. Att sitta och hitta på ordlekar för att "styrka" sina uppdiktade historier är riktigt fult. Och att blanda in CIA. Det finns tydligen inget stopp.

Jag skojar inte.

Huygens
2017-06-24, 12:49
#41

Stay Inside!
Stay Inside!
Stay Inside!

Annons:
Honestyisdead
2017-06-24, 12:52
#42

Det rådet har jag fått av den svenska brandkåren. De är säkert inblandade.😟

Huygens
2017-06-24, 14:17
#43

När du själv väljer att försätta dej i ett tillstånd av blind lydnad, då har myndigheterna kontroll över dej.

Honestyisdead
2017-06-24, 14:33
#44

Jag håller mig till verkligheten. Testa det.

Huygens
2017-06-24, 14:46
#45

Jag håller mej till bevisen. Testa det.

Honestyisdead
2017-06-24, 14:56
#46

#45 Du antar saker. Kallar du det bevis? Du läser en tidning. Är det bevis?

Du behöver läsa på om vad "bevis" betyder och innebär.

Huygens
2017-06-24, 15:00
#47

Du litar på eniga myndigheter. Är det vad du kallar verkligheten?

Honestyisdead
2017-06-24, 15:07
#48

Jag litar på mitt förnuft. Och har uppenbarligen större tro på människan än vad du har. Eller så har jag inte tillräckligt med fritid för sådant trams.

Annons:
Magi-cat
2017-06-24, 15:25
#49

#41 Som jag citerade i #23 så är det inget unikt att brandpersonal uppmanar människor att stanna inomhus och invänta hjälp, utan det anses faktiskt säkrare. Dels får inte elden näring av öppna dörrar, dels ska folk inte använda hissen av uppenbara skäl.

I det här så tragiska fallet verkar skadan redan ha skett i o.m. det brandfarliga materialet på väggarna. 

Helt verkar inte myndigheterna strunta i vad som hänt, eller hur?:

250 personer jobbar med utredningen och man överväger att väcka åtal för vållande till annans död. ("manslughter")

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/RVjpd/polisen-branden-i-grenfell-tower-startade-i-kylskap

"Det finns barn där inne…" säger brandmännen oroligt när de närmar sig målet för sin insats och undrar oroligt hur de ska kunna ta sig in där. Men de gör sitt jobb!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/MVopK


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Huygens
2017-06-24, 15:51
#50

#49 Folk stänger dörrarna när dom lämnar sina lägenheter och använder trapporna.

.

#48 Låt oss ta lite fakta, lite bevis för att branden var skapad av säkerhetstjänsten och att branden drevs vidare av myndigheterna.

Låt oss titta på 1 minuts nyhetsrapportering. Varför användes inte den sk "high level crane" förrän efter kl 10:00 på förmiddagen?

Lite bevis.

.

Från nyhetskanalen ITV, reporter Richard Gaisford. (YT/ITV mellan 27:40 - 28:40, 2017-06-14, 1 tim 22 min)

Tidigare i ITVs nyhetsinslag på förmiddagen sa reportern Chris Ship (du får leta själv i nyhetsklippet) att branden avtagit på morgonen och att brandkåren gjort allt i sin makt. Hur kan det då komma sej att:

1. Den höga kranen med brandslang först började användas kl 10:00.
2. Branden ökar vid middagstid och i synnerhet under eftermiddagen börjar elden äta sej neråt genom betonggolven i Grenfell.

.

Ja, så är det. Trots att brandkåren påstår sej ha sprutat 1000-tals kubikmeter vatten på elden, äter elden sej neråt till dom vid förmiddagen fortfarande oskadade lägre liggande lägenheterna i Grenfell.

Hur lyckas elden bränna sej neråt, genom betonggolven i Grenfell, trots att lägenheterna dränks i vatten?

Brinner betong?

Hur kan branden öka i styrka 12 timmar efter brandens början i ett betonghus, när 200 brandmän redan sprutat enorma mängder vatten in i byggnaden.

Förklara gärna det.

.

Och några små frågor.

Varför ser du bara en enda vattenslang spruta vatten på byggnaden vid middagstid? Borde det inte vara lite prioritet att släcka elden helt så snabbt som möjligt?

Varför bara en enda vattenslang?

Släcker vattnet någon eld? Ser du att elden släcks någonstans? Ser du vid ett enda tillfälle att vattnet faktiskt släcker en brandhärd?

En enda?

Eller självdör branden därför att allt brännbart material brunnit ut? Varför har brandkårens "släckning" ingen som helst effekt på branden? Du har ITVs nyhetsklipp på över 1 timme och 27 minuter och du ser inte vid ett enda tillfälle att en brandhärd släcks.

Leta själv på nätet och du kan verifiera min iakttagelse att brandkåren släcker inte elden vid ett enda tillfälle i Grenfell.

Du har beviset.

Grenfell brann i över 30 timmar. Grenfell tilläts brinna till nästa dag, 15:e juni.

Varför tilläts branden i Grenfell att självdö?

Magi-cat
2017-06-24, 20:40
#51

Nu evakueras 800 bostäder i Camden pga att brandsäkerheten inte kan garanteras.

Samma material, cellplast, har använts på många ställen eftersom det är billigt och isolerar bra. Och fler bränder har inträffat pga det.

"Nu berättar SVT att minst tio bränder i Sverige har påverkats av att byggnaderna varit isolerade med cellplast – en isolering som finns i många olika former. Vid de bränder SVT har granskat har brandförloppen varit mycket snabba. "

Varför skulle det vara en konspiration just i Grenfell? 

http://www.expressen.se/nyheter/flera-svenska-storbrander-kan-kopplas-till-cellplast/


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Huygens
2017-06-24, 22:30
#52

Det är en alldeles utmärkt fråga. Illuminati har rensat bort oönskade fattiga förut. En av dom stora Londonbränderna hade just som syfte att göra sej av med småhus och fattigt folk för att kunna bygga nya fina dyra byggnader och långa raka gator som adligheten ville ha. Massvis med människor dog. (wiki)

Falsk flagga Grenfell genomfördes troligen av flera orsaker, den typen av brand har beordrats av makthavarna förut, om än i andra varierade tappningar.

.

Den där "Stanna Kvar!"-principen, är den inte lite väl ensidig?

Bor man på 20:e våningen och våning 1 - 19 brinner och trapphuset är fullt av svart rök, kanske man inte har annat val än att vänta tills stegbilen kommer eller brandhelikoptern med vattenkanonen. Men om man bor på 3:e våningen och det brinner på 19:e våning, då skulle åtminstone jag lämna byggnaden, medan tid är.

Sen finns det en hel rad med lägen däremellan och med boende som har varierande grad av rörlighet.

Skulle du alltid "Stanna Kvar!" vid brand, oavsett vad situationen är?

Kan du inte tänka dej att det finns en möjlighet att myndigheterna utnyttjar "Stanna Kvar!"-principen i en falskflagga? Lurar folk att stanna när dom faktiskt har möjlighet att lämna huset innan branden blir livshotande.

Att principen faktiskt är fel om den förordas generellt?

.

Sen kan man konstatera att i fallet med Grenfell användes aldrig någon stegbil för att rädda folk ur fönstren. Och även om stegbilen som fanns på plats använts, nådde den bara upp till 10:e våning (30 m). 42-metersstegbilen anlände först vid 10-tiden. Dom tre första våningarna var förrådsvåningar och inte boendevåningar. Första boendevåningen började på våning 4 och gick upp till våning 27.

Ingen kunde räddas ovanför våning 10 när det brann som mest.

Fast en av dom stora frågorna är, varför räddades ingen med stegbil genom sitt lägenhetsfönster?

Verkligen, ingen.

Varför?

Varför räddades ingen ut genom fönstret av stegbil?

En blind man som inte kunde ta sej ut på egen hand räddades först efter 12 timmar, vid middagstid, trots att han stått och viftat med en handduk hela tiden i sitt fönster. (YT/Good Morning Britain, 2017-04-20, 6 min) DM

Varför räddades inte den mannen med stegbil under alla dom 12 timmarna om falsk flagga Grenfell inte syftade till att orsaka maximalt antal dödsoffer? Istället tvingades han andas in rejäla mängder giftig rök.

Varför räddades inte den blinde mannen av brandkårens stegbilar?

.

Varför användes inte brandhelikoptrar med vattenkanoner under falsk flagga Grenfell?

Varför räddades ingen dom boende av brandkårens stegbilar under genomförandet av falsk flagga Grenfell?

Och framför allt, varför mörklägger media att ingen, verkligen ingen räddades med stegbil ut genom fönstret i det brinnande Grenfell?

Varför?
Varför?
Varför?

Magi-cat
2017-06-25, 08:02
#53

#52 Vid akuta nödsituationer när man kanske inte ens har minuter på sig måste instruktioner var koncisa, inte något "om-utifall-att-om inte…" Det är möjligt att "stanna kvar"-principen inte alltid är bäst, men det vet man kanske inte förrän efteråt, tyvärr. Här var det ett mycket snabbt brandförlopp. Du talar om konspirationer och illvilja, brandmän som uppsåtligt inte gör sitt jobb eller t.o.m. medvetet spolierar möjligheter till räddning, vilket är något annat än att en olycksalig situation leder till katastrof.

Det blir en utredning och vi får se vad den säger och drar för lärdomar till framtiden. Redan nu har alltså hus med farlig isolering utrymts. (Läst i "media"…)


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Magi-cat
2017-06-25, 10:18
#54

Fem höghus i Camden blixtutryms och invånarna får ta in på hotell medan den farliga fasadbeklädnaden byts ut.

"Politikerna i stadsdelen beslutade sent på fredagskvällen att med omedelbar verkan utrymma fem höghus med mer än 800 hushåll.

Beslutet kom sedan inspektioner visat att fasadplattorna var av samma typ som på Grenfell Tower i Kensington, där ett 80-tal dödsoffer krävdes i en brand den 14 juni."

https://www.hbl.fi/artikel/hundratals-boende-evakuerade-i-london/


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Huygens
2017-06-25, 11:17
#55

Om utredningen av branden manövreras av samma terrororganisation som genomfört falsk flagga Grenfell, vad tror du resultatet blir då?

Brittiska regeringen.

.

Hur kommer det sej att du tittar på bevismaterialet, och bara svepande avfärdar brandkårens medverkan i falsk flagga Grenfell? Jag antar att du ser samma sak jag.

Bevisen pekar ju i riktningen att brandkåren medvetet gjorde ett uselt jobb. Media har också del i terrordådet och drog väldigt snabbt igång berättelser om "hjältemodiga" brandmän, för att mörka brandkårens brott.

.

Säkerhetstjänsten sopar igen spåren efter sej. Varför köptes inte den brandfarliga fasaden av en brittisk tillverkare? Eller av ett svenskt eller tyskt företag. Säkerligen borde det funnits företag i Europa som tillverkar fasadplåtar.

Ett av företagen som ansvarat för den brandfarliga plastfasaden har dessutom försatts i konkurs: Harley Curtain Wall. DM

USA-företaget Arconic som troligen är en front för CIA, visste om hur farlig den brandfarliga fasadplasten var. Företaget Arconic (Arsonist) hade en e-mailväxling 2014 där dom initiala planerna för falsk flagga Grenfell penslades upp. DM

Det 70 m höga Grenfell Tower skulle förvandlas till en brinnande fackla.

Även företagen Omnis Exteriors (brittisk distributör och MI5-front), Harley Facades Ltd (MI5-frontföretag) samt organisatören Rydon Group (central MI5-spelare) hade viktiga roller i falsk flagga Grenfell.

.

Det kommer mera lögner från brandkåren.

Brandkåren påstår sej ha släckt den första branden i kylskåpet och därefter lämnade brandkåren Grenfell, då ingen i brandkåren tittade på utsidan av det brinnande höghuset förrän brandmännen var "klara" med branden i lägenheten. DM

Tror du på den lögnen?

Hera, vad säger du?

.

En visselblåsare påstår nu att tjänstemännen initialt ville beställt brandsäkra fasadplåtar, men MI5-frontföretaget Omnis Exterior klev in och manipulerade dom ansvariga, som styrdes att köpa den brandfarliga plastfasaden till Grenfell. DM

.

Fortfarande är det ingen av er som säger något om att brandkåren inte räddade en enda boende med stegbil genom fönstren. Ni ser beviset för falsk flagga Grenfell och väljer ändå att blunda.

Bevisen är framför näsan på er.

Varför tvingades den synskadade mannen vifta med en tröja i 12 timmar i sitt fönster, utan att kranbilden (42 m "stegbil") med räddningskorgen tog honom ombord? Kranbilen med räddningskorgen hade ju anlänt strax före kl 10.

Ändå togs den synskadade mannen ner genom dom rökskadade trapporna först vid 13-tiden. DM

.

Ni minns hur kall och glad Theresa May var när hon intervjuades om resultatet av falsk flagga Grenfell. DM

Theresa Mays ministrar blev upprepat varnade av en fd brandchef om den livsfarliga och brandfarliga plastfasaden på Grenfell. Ministrarna bemöte bara varningarna med tystnad för att inte röja falsk flagga Grenfell innan terrordådet genomförts av den brittiska regeringen. DM

.

Och för att verkligen demonstrera sin makt firar Illuminati med att låta Glastonbury visa deras symboler. Katy Perry uppträder iklädd Det-Allseende-Ögat. DM

Och namnet på kylskåpet som försetts med den brandfarliga, explosiva plasten, tror ni verkligen att det är en slump att Illuminati kallade kylskåpsmodellen Hotpoint?

Theresa May deltog med Ärkebiskopen av Canterbury på en privat rituell människoofferceremoni. DM

Illuminati älskar att visa sina symboler och sprida sin numerologi.

Repris på falsk flagga 911.

Stay Inside!

Hotpoint. Arsonist.

Stay Put! Stay Put! Stay Put!

Annons:
Huygens
2017-06-25, 15:52
#56

VIKTIGT
VIKTIGT
VIKTIGT ->

Intervjun med Theresa May. (YT/FactPointVideo, 2017-06-16, 8 min)

Om du inte orkar läsa hela denna tråd, är det sex saker som jag vill uppmärksamma i falsk flagga Grenfell:

1. Brandkåren gjorde inget som minskade branden i 30 timmar.
2. Brandkåren evakuerade ingen genom fönstren med steg-/kranbil.
3. Brandventilationen i trapphuset fungerade inte, utan trapphuset rökfylldes.

4. Myndigheternas "Stanna Kvar!"-princip var helt fel i det brinnande Grenfell.
5. Titta på den 8 minuter långa intervjun med Theresa May.
6. Boende som påtalat Grenfells brandfarlighet, hotades och trakasserades systematiskt av myndigheterna under minst två års tid.

Om du inte orkar läsa resten av denna långa tråd eller tycker att det är för mycket detaljer, så är dom 6 punkterna ovan dom kanske viktigaste att minnas om falsk flagga Grenfell.

Huygens
2017-06-26, 12:51
#57

Agenda 2030?

Etnisk rensning eller social rensning?

.

Nu har det brunnit i två låghus i London, en lägenhet vid Bethnal Green Road som krävde 72 (sjuttiotvå!) brandmän för att släckas. DM, 2017-06-25

Och så en brand vid Waxham House som krävde 60 (!) brandmän. DM

.

Samtliga 60 höghus i London som undersökts visar sej vara potentiellt brinnande helvetsfacklor. Brittiska myndigheterna måste verkligen ha satt alla klutar till och jobbat övertid. DM

Höghusen riskerar rivas och ersättas av lyxlägenheter och fastigheter som redan idag säljs för miljarder kr till förmögna kineser och arabiska affärsmän som vill sätta sina pengar i lämpliga investeringar. Lyxlägenheter i London kan gå för 10 - 50 miljoner kr.

4000 olyckliga lägenhetsinnehavare bor nu i härbärgen. Brittisk Illuminati har lyckats väl med att iscensätta uppföljningen till falsk flagga Grenfell.

Social rensning.

.

Ta en titt på privatvideoklippet nedan (Chox) där en stegbil sprutar någon slags vätska på plastfasaden som verkar underhålla branden eller i alla fall ger vätskan ingen nämnvärd påverkan på branden.

Man kan även se brandpersonal som rör sej inne i Grenfells entré. När kameran panorerar uppåt vänster syns flera personer i fönstren i den del av Grenfell där branden ännu inte nått. Boende som blev instängda av elden ovanför 12:e våningen överlevde inte och några hoppade från fönstren.

Varför har brandkåren ingen "räddningsmatta" som kan fånga upp hoppande personer?

Varför finns det inga räddningshelikoptrar, över taket på Grenfell, som firar ner repstegar och hämtar ut boende? Varför finns det inga stora militärhelikoptrar med vattenkanoner som släcker elden högre upp i Grenfell?

.

En bit in i klippet ser man huvudet på en person i ett fönster brevid stegbilens korg. Varför räddas inte mannen i fönstret? Stegbilen är ju alldeles bredvid och det har räckt att korgen kör fram till fönstret så kan personen kliva på. (YT/Chox Noris mellan 2:42 - 3:00, 2017-06-20, 4 min)

Istället fortsätter brandmannen spruta den underliga vätskan på fasaden.

Förklara gärna.

Hera?

.

Vi ser även samma sida av byggnaden från avstånd i ett annat privatvideoklipp. Lägg märke till att dom boende högst upp signalerar genom att blinka med belysningen i lägenheten. (YT/Irrelevant Videos, 1:49 - 2:30, 2017-06-14, 3 min)

Det verkar inte brinna så mycket på fasaden just där brandkårens vätska träffar och 30 minuter senare står hela Grenfell i ljusan låga.

Vad innehåller den där vätskan?

.

Titta här. (nedan)

Falsk flagga Grenfell med fullt utvecklad helveteseld.

Illuminati.

Vi är i ett senare skede i branden där en ensam brandslang sprutar något slags vätska nertill på Grenfell. Hela byggnaden är nu övertänd. Ett fullt utvecklat satanistiskt massmord. Frimurarnas människooffer. Spirit Cooking enligt pedofilerna. Abramovic och Podesta dreglar. Hillary och Drottningen av Storbritannien kacklar gällt.

Theresa May skrattar hysteriskt.

Vätskan från brandslangen ser ut att underhålla elden. Det syns väldigt tydligt att området på fasaden dit vätskan når, brinner som ett fyrbåk. (YT/News From World, 2017-06-13 (tidszon), 2 min)

Förklara gärna.

Hera?

Huygens
2017-06-27, 12:54
#58

Etnisk rensning.

Den social och etniska rensningen som möjliggjorts av falsk flagga Grenfell fortsätter. Nu har 75 av 75 undersökta höghus dömts ut som livsfarliga dödsfällor. Dom 75 höghusen anses kunna brinna som facklor ifall fasaden tar eld.

Det rör sej om samma 75 höghus i London som den psykopatiska brittiska brandsäkerhetsmyndigheten Building Research Establishment förra åreta ansåg uppvisade "inga bevis" för brandrisk trots många klagomål från boende om brandfaror och säkerhetsbrister. DM

Det rör sej även om fasadplast som utprovats av myndigheterna och ansetts inte utgöra någon allvarlig brandrisk för höghus.

Hur är det möjligt?

.

Ni minns hur lycklig statsminister Theresa May såg ut när hon pratade om dom många dödsoffren i falsk flagga Grenfell. Orsaken var att May nu kunde börja rensa ut fattiga boende från dyra områden i London och på så sätt uppfylla sina makthavares önskemål.

Om Grenfell inte brunnit, hade boende inte kunnat avhysas från andra höghus. Dom boende får nu bo på ställen där toaletten kanske fungerar men du blir våt om fötterna när du spolar.

Myndigheterna hotar, pressar och trakasserar boende som inte flyttar ut. DM

.

CIA-frontföretaget Arconic (Arsonist) påstås nu sluta sälja dödsfasaden. Den självbrinnande plastfasaden ska inte längre säljas är påståendet. Arsonist har uppfyllt sin funktion och Pentagon är nöjda. DM

Vi får se om Arconics terrorfasad återfinns i tredje världens länder.

.

Arconic (Arsonist) bifogade även varningstexter om hur brandfarlig den brandfarliga fasadplasten var till alla länder i Europa där den brandfarliga fasadplasten marknadsfördes.

Utom till Storbritannien. DM

Falsk flagga Grenfell är därför en mycket större operation, som troligen involverar 10 000-tals ofta ovetande personer och 100-tals, kanske 1000-tals brittiska byggnader som försetts med terrorfasader som innehåller brandplast av troligen militär kvalitet.

Huygens
2017-06-27, 15:45
#59

Nu är det 95 utav 95 undersökta höghus i Storbritannien som är potentiella helvetesfacklor. DM

Falsk flagga Grenfell rullar på utan hinder.

Etnisk rensning.

Honestyisdead
2017-06-28, 00:57
#60

Jag har fortfarande inte sett några bevis för att dom konspirationsteori är sann eller ens trolig.

Det är ibland omöjligt att stävja bränder. Speciellt med material som brinner bra. Eld sprids snabbt.

Du antar väldigt mycket utan bevis men skriver det som om det vore fakta. Jag hoppas läsare av tråden är kritiska och förstår att det är vad du TROR.

Och att kalla det etnisk rensning. Jag gapar av förvåning över hur lågt du går.

[Hayabusa]
2017-06-28, 09:40
#61

#60 Sant. Finns flera filmklipp som visar hur snabbt förloppet går. Här är ett exempel (av många):

Huygens
2017-06-28, 10:09
#62

#60 Men du har ju själv hittat bevis.

Du har själv kommit med beviset. Du skrev: "Speciellt med material som brinner bra."

.

Grenfell byggdes under en tid med haldana brandbestämmelser, som ändå krävde att Grenfell byggdes i material som inte brann. Grenfell var tvunget att byggas i betong. Betong brinner inte.

Grenfell var tvunget att ges fönster i aluminium. Aluminium brinner inte.

Grenfell byggdes år 1974.

Brandbestämmelser.

År 1974.

.

Dina egna ord.

Du har ju själv hittat beviset.

Du skrev: "Det är ibland omöjligt att stävja bränder. Speciellt med material som brinner bra. Eld sprids snabbt."

.

Falsk flagga Grenfell såg till att dom brandsäkra fönstren byttes ut mot fönster i brinnande plast. Falsk flagga Grenfell såg till att Grenfell (och 100-tals andra byggnader) försågs med brandfarlig terrroplast.

Du har själv kommit med beviset. Du skrev: "Speciellt med material som brinner bra.".

Du har själv hittat beviset. Och du verkar oförmögen att kunna se beviset om det så stirrar dej upp i ansiktet.

.

Du hittade själv beviset.

Du skrev: "Det är ibland omöjligt att stävja bränder. Speciellt med material som brinner bra. Eld sprids snabbt."

.

Grenfell hade försetts med terrorfasad i ett brinnande plastmaterial av militär kvalitet från ett CIA-företag.

Du skrev: "Det är ibland omöjligt att stävja bränder."

Ja.

Alldeles riktigt.

Det var omöjligt att stoppa branden i terrorfasaden levererad av företaget Arsonist = Mordbrännare. Ett CIA-företag.

.

Du skrev: "Eld sprids snabbt."

Ja.

Med terrorkylskåpet Hotpoint, preparerat av MI5-agenter. Säkerhetsmän som placerat brandbomber på plastkylskåpets baksida och som placerat fjärrstyrda brandbomber på terrorfasaden av brinnande plast.

Grenfell byggdes 1974 i icke brännbara material.

Du har själv hittat bevisen.

Du själv.

.

Kravet på Grenfell var att höghuset skulle vara byggt år 1974 i icke brännbara material för brandkåren kunde inte nå till dom övre våningarna.

År 1974!

Du har själv hittat beviset.

Du skrev: "Det är ibland omöjligt att stävja bränder. Speciellt med material som brinner bra. Eld sprids snabbt."

Beviset stirrar dej i ansiktet.

Ditt eget bevis.

Annons:
Magi-cat
2017-06-28, 10:36
#63

#62 Eld sprids tyvärr snabbt, det är väl känt. Men dina slutsatser om den bakomliggande lömska agendan är något annat.


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Huygens
2017-06-28, 10:53
#64

#63 Det är klart att om du ignorerar bevisen så kommer det aldrig finnas några bevis.

Spelar ingen roll hur många bevis du ser.

Bevisen kan var framför näsan.

.

Om din verklighet bygger på att något är "omöjligt", spelar det ingen roll hur många bevis du ser.

Om grundtesen i din "verklighet" är att vissa saker är omöjliga, var hamnar du då när du blir visad bevisen?

Honestyisdead
2017-06-28, 11:07
#65

#62 Snälla rara du. Lär dig skillnad på fakta och fantasi.

Det finns inga bevis på det du skriver. Så sluta tjata och upprepa dig som en sleten skiva.

Det du skriver är inte fakta och har inte bevisats. Så lägg ner nu.

Du tror. Och att tro är ok så länge man skriver att det är just gissningar och antaganden och inte fakta.

Huygens
2017-06-28, 11:18
#66

#65 Du har ju själv presenterat bevisen.

Ett hus byggt år 1974 med halvadana byggbestämmelser som krävt att höghuset skulle vara byggt av icke brännbara material såsom betong och aluminium, blir plötsligt år 2017 en brinnande helvetsfackla.

Ett hus som med 1974 års byggebestämmelser byggdes av eldfast betong, eldfast stål och eldfast aluminium, fick plöstligt plastfönsterrammar och en brinnande helvetesfasad i eldbefängd plast.

.

Titta på videoklippet i #61. Hur du sett videoklippet som Hayabusa bifogat?

Brinnande plast.

Plast som brinner och genomförandet av falsk flagga Grenfell fick ett fd höghus i betong, stål och aluminium att brinna som om hela höghuset bestod av eldbefängd plast.

En helvetesfackla.

.

Du har själv hittat beviset.

Du skrev: "Det är ibland omöjligt att stävja bränder. Speciellt med material som brinner bra. Eld sprids snabbt."

Beviset stirrar dej i ansiktet.

Ditt eget bevis.

.

16 brandbesiktningar genomfördes på två år i Gernfell för att mörka existensen av falsk flagga Grenfell. 

68 % av dom boende i Grenfell hade hotats och trakasserats, trakasserats och hotats av myndigheterna när dom boende påtalade brandfarorna i Grenfell.

Du har själv hittat beviset.

Du skrev: "Det är ibland omöjligt att stävja bränder. Speciellt med material som brinner bra."

Speciellt med brandmyndigheter som deltar aktivt i falsk flagga Grenfell.

Du har beviset framför näsan.

Stay Inside! Stay Inside!

Stay Put! Stay Put! Stay Put!

Honestyisdead
2017-06-28, 11:26
#67

Jag vet inte vad som felar. Något är det eftersom du tjatar samma felaktigheter hela tiden.

Jag har inte presenterat några bevis. SLÅ UPP ORDET BEVIS. 

Att det använts fel material behöver inte betyda annat än byggfusk för att spara in på pengar. Inget ovanligt. 

Det enda som stirrar mig i ansiktet är dina helt galna inlägg. De bevisar en enda sak och det har inte med trådens ämne att göra vill jag lova.

Huygens
2017-06-28, 11:29
#68

#67 Du levererar ju mer bevis.

Faktum är att du gödslar runt dej med bevisen. Du skrev: "Att det använts fel material behöver inte betyda annat än byggfusk för att spara in på pengar. Inget ovanligt."

Carmarino
2017-06-28, 11:33
#69

Hera, det är ingen idé att diskutera med någon som på fullt allvar anser att beviset för att brandmännen sprutat brandfarlig vätska på ett brinnande hus, är att ett hus klätt med väldigt lättantändligt material brinner.


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Annons:
Honestyisdead
2017-06-28, 11:43
#70

Carmarino nej jag får nog inse att det blir som att tala med en vägg.

Kryssar bort tråden så jag slipper läsa fler galenheter.

[Hayabusa]
2017-06-28, 11:51
#71

#70 Det enda vettiga 👍

Huygens
2017-06-28, 11:52
#72

#69 Så du vill inte hålla dej till sanningen utan hittar på?

Du lägger påhitt i andras mun?

.

Jag har ställt frågan, var och när släcks elden?

Elden i falsk flagga Grenfell självslocknar när den brinnanden plasten brunnit upp. Brandkåren lät elden fortgå.

.

Så..?

Visa mej ett enda exempel där "vätskan" som brandkåren sprutar på Grenfell faktiskt får elden att minska. Du kommer bara hitta videoklipp där elden i falsk flagga Grenfell antingen är opåverkad eller där elden faktiskt verkar gödas av brandkårens vätska.

Det finns över 300 videoklipp på nätet som visar det brinnande Grenfell. Jag kan hjälpa dej lite på vägen och hänvisar därför till #24, #29, #33, #36, #50, #57 och andra inlägg som visar att elden inte släcks av brandkåren.

Sprutar brandkåren "vatten" eller T-Gul på brandhärden? (YT/mental_boost,
vid 5:14 - 5:48, 2017-06-17, 7 min)

Visa oss ett enda videoklipp där elden tydligt motverkas i Grenfell av brandkårens "vätska" som sprutas från brandsprutorna.

Nå…?

Carmarino
2017-06-28, 12:03
#73

Huygens, jag diskuterar inte med dig, eftersom du uppenbarligen lever i en annan verklighet än oss andra. Din sanning är inte min sanning, så kom inte och påstå att jag hittar på. Det är du som gör det.

Det finns hur många bevis som helst för att du har fel, men eftersom du vägrar se dem så är det totalt meningslöst att ens försöka ge dig dem.


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Huygens
2017-06-28, 12:12
#74

#73 Så du vill inte ens titta på bevisen, trots att dom finns där framför näsan på dej.

Är inte det fördomsfullt?

Sprutar brandkåren "vatten" eller T-Gul på brandhärden? (YT/mental_boost,
vid 5:14 - 5:48, 2017-06-17, 7 min)

Visa oss ett enda videoklipp där elden tydligt motverkas i Grenfell av brandkårens "vätska" som sprutas från brandsprutorna.

Carmarino
2017-06-28, 14:35
#75

#74 Det är dina fejkbevis som finns framför din näsa - inte min.

Som sagt, jag diskuterar inte med konspirationsteoretiker som lever i en helt annan verklighet än vi andra.


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Huygens
2017-06-28, 14:47
#76

#75 Hmm… Du angriper budbärarna och ignorerar bevisen.

Vad kallas sånt?

.

Sprutar brandkåren "vatten" eller T-Gul på brandhärden? (YT/mental_boost,
vid 5:14 - 5:48, 2017-06-17, 7 min)

Visa oss ett enda videoklipp där elden tydligt motverkas i Grenfell av brandkårens "vätska" som sprutas från brandsprutorna.

Annons:
Carmarino
2017-06-28, 14:52
#77

Det kallas att leva i verkligheten, och inte i en påhittad fantasivärld.


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Huygens
2017-06-28, 14:57
#78

När du går i säng ikväll hoppas jag att du funderar på din sista mening.

Magi-cat
2017-06-28, 17:33
#79

Det plastmaterial som användes i Grenfell tros också kopplas till 10 svenska storbränder, enligt en artikel i DN. (vald på måfå, det finns flera liknande.)

"Fasadplattorna /Greenfell, min anm./ var gjorda av två aluminiumskivor med ett plastmaterial emellan. Plastmaterialet, även kallat cellplast eller frigolit, finns i olika former och används ofta i isolering också i Sverige.

– Cellplast är ett material som består av en petroleumblandning och luft. Det gör att det brinner väldigt bra, säger Ville Bexander, brandingenjör på Brandskyddsföreningen, till SVT.

Gemensamt för de bränder som SVT har granskat är att brandförloppet varit mycket snabbt.

– Kommer branden åt isoleringen är det kört, säger Ville Bexander."

http://www.dn.se/nyheter/sverige/plastmaterial-i-vaggarna-kopplas-till-stora-brander-i-sverige/

Alltså inte unikt, tyvärr, för Grenfell, utan det förekommer brandfarligt material på många håll. Om branden kommer åt isoleringen "är det kört", enligt experter.

Det behövs alltså inget "T-gul". Det är kortsiktigt tänkande och besparingar (som blir oerhört kostsamma i längden, räknat i liv och egendom) som resulterat i det snabba förloppet.

Hur släcker man bränder i plast? Det finns många länkar, här är en:

 "Fem plaster är särskilt svårsläckta eftersom elden sprider sig snabbt, även om brandhärden kan avgränsas. Plasterna är: celluloid, polystyren, polyeten, polyester och polyuretan. Lagra därför aldrig dessa material i någon större mängd. Det har hänt att bränder i dessa plaster inte ens kunnat släckas med ett sprinklersystem, som ändå gjuter vattenytan på kort tid." (min markering)

Brandens förlopp gör alltså att inte ens ett effektivt och snabbt sprinklersystem hjälper. Det enda som säkert säkert och effektivt hjälper är att det inte börjar brinna!

https://www.dinbyggare.se/brand-i-plastmaterial/

Cellplast består av - polystyren.

Huygens, du måste förstå att det rimmar illa när du utgående ifrån tidningsbilder drar enormt långtgående slutsatser om en vätskas kemiska sammansättning samt brandpersonalens förmodade illasinnade syften.

Det är en fruktansvärd katastrof som inträffat här och ingen behöver vränga till den ytterligare, tycker jag.

Det hände, det är en tragedi, det kommer att få konsekvenser, men, snälla, hitta inte på att människor brändes inne för att brandmännen spolade T-gul och allt vad det nu var.


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Huygens
2017-06-29, 10:40
#80

Magic-cat, du måste förstå att det rimmar illa när du utgår från myndighetsdokument som uppger att cellplasten är kraftigt brandfarlig och att myndigheterna ändå inte stoppat användningen av dom brinnande plastfasaderna på 1000-tals byggnader.

Trots tusentals sidor lagtext och brandskyddsbestämmelser. Det rimmar illa. I synnerhet i höghus dit brandkåren inte kan nå högst upp.

Höghusen var på 1960- och 1970-talen brandsäkra i betong, stål och aluminium men har som del av falsk flagga Grenfell gjorts om till dödsfällor med brinnande terrorplast.

Det rimmar illa.

.

Brandens förlopp gör alltså att inte ens ett effektivt och snabbt sprinklersystem hjälper. Det enda som säkert och effektivt hjälper är att inte använda den brinnande fasansfulla fasadplasten!

Theresa May erkänner själv att terrorplasten är livsfarlig och var avsedd att döda dom boende i Grenfell. DM

.

16 brandinspektioner och massvis med klagomål från boende under två års tid och ändå bedömde myndigheterna att den brinnande terrorplasten inte var brandfarlig.

Efter att 90 % av invånarna i Grenfell skrivit under en oberoende inlaga till kommunen, att byggnaden blivit brandfarlig, började myndigheterna hota och trakassera invånarna. 68 % av dom boende i Grenfell uppger att dom trakasserats och hotats, hotats och trakasserats av myndigheterna när dom påtalat dom livsfarliga brandförhållanden. Se #33.

Falsk flagga Grenfell förbereddes grundligt.

1000-tals byggnader har på uppdrag av Bilderberggruppen försetts med livsfarliga brinnande plastfasader för att placera samhället på en instabil knivsegg. En lätt knuff och 1000-tals höghus kan börja brinna.

Ett dåd av Illuminati och Drottningen av Storbritannien.

.

Det visar sej att myndigheterna även hotat boende i Grenfell med juridiska åtgärder om dom boende inte slutade protestera mot dom livsfarliga brandförhållandena. Två kvinnor som dog i branden hade utsatts för trakasserier och påtryckningar av politikernas förvaltningschef för TMO (bostadsnämnd) och hot om rättegång. DM

Vart tog föreningsfriheten vägen?

Kvinnorna varnades av TMO-chefen för att forsätta engagera sej föreningsmässigt i förbättrad brandsäkerhet för sitt bostadshus och blev hotade med juridiska åtgärder.

Maktspråk för att säkerställa falsk flagga Grenfell.

Terrorspråk som del av statsterrorism.

.

1000-tals byggnader.

Den etniska rensingen utspelar sej framför våra ögon. DM

Det rör sej om 1000-tals byggnader som är del i falsk flagga Grenfell. Nu har dessutom en domare som ägnar sej åt social-/etnisk resning utsetts att undersöka falsk flagga Grenfell. DM

Det kommer bli locket på.

Mörkläggning.

.

Storbritanniens ministrar blir belönade med högre lön om dom kan uppvisa höggradig inkompetens. Hälsoministern slarvade bort 700 000 brev. DM

120 av 120 terrorbyggnader fallerade brandsäkerhetstestet. Samtliga byggnader har tidigare godkänts som brandsäkra i falsk flagga Grenfell som täcker hela Storbritannien och troligen hela EU i del av Bilderberggruppens agenda. DM

Stefan Löfvens och Miljöpartiets kraftfullaste åtgärd är att göra:

ingenting

.

Även 38 terrorsjukhus som tidigare godkänts som brandsäkra med terrorplast kan nu komma att omklassificeras som livshotande brandfarliga dödsfällor.

Det är planerat.

Myndigheterna har på uppdrag av Illuminati planerat falsk flagga Grenfell över flera års tid och har successivt försett 1000-tals byggnader, skolor, sjukhus med terrorplast.

Byggnader från 1960- och 1970-talen som varit brandsäkra i betong, stål och aluminium har gjorts till dödsfällor med brinnande livsfarliga terrorfasader.

.

Myndigheterna visste vad säkerhetstjänsten MI5 tänkte genomföra.

Några veckor före falsk flagga Grenfell sattes igång skrev Londons brandkår att snart var det dags. Snart skulle falsk flagga Grenfell gå av stapeln. DM

Alla lokalpolitiker förvarnades om brittiska regeringens terrorplan. Ett frimurarnummer. Brevet sändes till alla Londons kommuner, till antalet är dom:

33

.

Den ensamma brandslangen som sprutade något slags "vätska" på det brinnande Grenfell, vad innehöll den vätskan? (YT/mental_boost, vid 5:14 - 5:48, 2017-06-17, 7 min)

Visa oss ett enda videoklipp där elden tydligt motverkas i Grenfell av brandkårens "vätska" som sprutas från brandsprutorna.

Huygens
2017-06-29, 22:41
#81

Psykopater.

På ett Psykopatmöte.

.

På nätet pratas det om mutor och mörkläggning. Offren för falsk flagga Grenfell ville därför närvara på kommunmötet i Kensington (Grenfells kommun).

Men kommunpolitikerna förbjöd offren från Grenfell att närvara på kommunmötet av "nationella säkerhetskäl". Det innebar att offren från Grenfell nu är klassade som möjliga "terrorister". DM

.

Fast så lätt gick det inte.

Journalister som visste vad som behövde göras kontaktade High Court som dömde att det fanns inga nationella säkerhetsskäl att förbjuda intresserade journalister att närvara på kommunmötet. DM

Politikerna hade annars tänkt diskutera hur dom bäst kunde utnyttja branden av Grenfell för att genomföra social rensning i Kensington.

.

När kommunpolitikerna inte kunde använda säkerhetspersonalen för att kasta ut journalisterna, blev det kaos. Gormande och upprörda politiker lämnade till sist mötet i oordning. DM

Huygens
2017-06-30, 11:53
#82

#79 Magi-cat, har du funderat på vad du skrev?

Har du funderat över vad du skrev?

.

Tänkte du inte lite galet, som när du skrev på det andra forumet att NASA redigerar bilder i rymden och "redigerar bort" stjärnor.

Har du tänkt ordentligt?

Vad skrev du?

.

Du skrev: "Brandens förlopp gör alltså att inte ens ett effektivt och snabbt sprinklersystem hjälper. Det enda som säkert säkert och effektivt hjälper är att det inte börjar brinna!"

Vad tänkte du?

Menar du att det enda säkra man kan göra i ett höghus med brandfarlig terrorplast i fasaden, är att "det inte börjar brinna!"

Men det är ju en omöjlighet.

Det vet du.

.

Det har börjat brinna i terrorplasten.

Det har börjat brinna massvis med gånger, så hur kan du göra ett så tokigt påstående?

Minst 10 ställen i Sverige. Många ställen i Storbritannien, i Dubai, i Frankrike och på många andra platser. Bortsett från Dubai och Frankrike har många bränder jag sett varit i låghus. Och folk har alltid överlevt genom att lämna byggnaden.

Terrorplast.

Bilderberggruppen.

Dom boende som stannat kvar, har bränts ihjäl, precis som i flask flagga Grenfell.

Stay Put! Stay Put! Stay Put!

__Stay Inside!
_Stay Inside!_

Stay Put!

.

Vad kommer Illuminatis företrädare med för lögner idag?

Ordförande Lord Porter of Spalding i regeringens Lokalorganisation säger att den brinnande terrorplasten på Grenfells fasad är brandsäker. DM

Jag skojar inte.

Ordförande Lord Porter of Spalding säger att den brinnande plastfasaden mestadels är brandsäker och att tester som utförts är felaktiga.

.

Exploderande brandbomber?

Genomfördes falsk flagga Grenfell med exploderande brandbomber? Här är en man som berättar om explosioner som även kan ses på en del videoklipp. ITV-intervju. (YT/TRT World vid 2:34, 2017-06-14, 7 min)

Även här. (YT/mark seylon vid 00:29, 2017-06-25, 5 min)

.

Grenfell Cladding Propaganda Complilation

Värt att se följande sammanställning av hur lögner flödar och pumpas ut i media, samtidigt som verkligheten visar en annan blid.

Hayabusa, kan det vara så att du har fel? (YT/mental_boost, 2017-06-27, 9 min)

.

Brandkårens "vätska"

Enligt wikipedia släckte 250 brandmän elden från 45 brandbilar. Ser du 45 brandbilar och 45 brandslangar?

250 brandmän och bara en enda "brandslang"?

Kom igen.

Den ensamma brandslangen som sprutade något slags "vätska" på det brinnande Grenfell, vad innehöll den vätskan? (YT/mental_boost, vid 5:14 - 5:48, 2017-06-17, 7 min)

Vätskan från brandslangen ser ut att underhålla elden. Det syns att området på fasaden dit vätskan når, brinner som ett fyrbåk. (YT/News From World, 2017-06-13 (tidszon), 1 min)

Visa oss ett enda videoklipp där elden tydligt motverkas i Grenfell av brandkårens "vätska" som sprutas från brandsprutorna.

Visa oss

Magi-cat
2017-06-30, 12:05
#83

#82 Det är ingen som säger emot att det är skandalöst dåligt med brandfarligt material i och på byggnader. Sedan spinner du iväg med långt gående slutsatser utan förankring.

Min länk (det finns fler) visar att det är svårt att släcka bränder i plast om de hunnit få fäste. Det gällde här, det gäller på andra ställen, utan lömska avsikter bakom.


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Annons:
Huygens
2017-06-30, 12:15
#84

#83 Jag har klickat på dina länkar men inte kunnat hitta videoklippet. Kan du ge en mer direkt liänk.

Jag vet att det krävs massvis med vatten för att släcka ett tjockt lager plast som brinner kraftigt, men efter 20-30 sekunder är elden ändå släckt på väggen och jättelika moln med vattenånga böljar uppåt.

Elden dämpas ut av vattnet och slocknar till slut på sk testväggar med fasadplast, på dom videoklipp jag sett, inom en halv minut.

.

Troligen var fasadplasten som användes i falsk flagga Grenfell "förbättrad" med ämnen av militär kvalitet och så är frågan vad det var för "vätska" som brandkåren sprutade på Grenfell, för elden påverkades i stort sett inte.

Huygens
2017-08-28, 11:22
#85

Tyskt kort nyhetsklipp som visar att endast 3 vattenslangar används mot branden i Grenfell i dom tidiga morgontimmarna. Tyvärr har jag inte hittat originalklippet och nedre delen av klippet täcks ibland av en text. (YT/spiegeltv, 2017-06-15, 1 min)

Man kan även se i början på klippet att vätskan som sprutas på Grenfell antingen har ingen effekt alls eller faktiskt göder elden.

.

Bilder från falsk flagga Grenfell när byggnaden är helt övertänd, 250 brandbekämpare och 45 brandbilar är på plats, men endast en slang sprutar ett slags "vätska" på byggnaden som verkar göda elden. (YT/mental_boost, 2017-06-24, 8 min)

Videoklippet visar enligt mental_boost att något är fel med röken, dels hur brandröken ser ut och dels hur röken rör sej och sprider sej. Jag vet inte om röken är konstig och jag är öppen till olika förklaringar om rökens beteende.

.

Videoklipp från politikermötet i Kensington som krävde ett domstolsbeslut för att media skulle få lov att närvara. Mötet avbröts av kommunledamöterna när ledamöterna insåg att säkerhetsvakterna inte kunde kasta ut journalisterna. (YT/Al Jazeera, 2017-06-30, 3 min)

Troligen är kommunledamöterna rädda för att dom ska utses till syndabockar, brickor i spelet som offras ifall falsk flagga Grenfell blir officiell.

.

Hjälp som samlats in gick inte till dom överlevande från Grenfell utan Röda Korset tog hand om donationer och körde kläderna till lager långt bort, varifrån dom skänkta sakerna sedan såldes utan att komma Grenfells offer till godo.

Dessutom tvingar kommunpolitikerna mha tjänstepersoner, dom traumatiserade överlevande under hotfulla former att skriva på juridiska papper att överlevarna accepterar den "hjälp" politikerna anser behövs och inte ställer fler krav. (YT/From Gambia, 2017-07-01, 6 min)

Kommunordförande Nicholas Paget-Brown avgick. Det finns vissa automatiska nödsituationsprocedurer som kommunledamöterna kunde aktiverat, politikerna behövde inte själva utföra något arbete. Det fanns alltså färdiga nödsituationsprocedurer som kunnat aktiveras direkt, men kommunledamöterna lät bli att använda dessa procedurer, troligen för att politikerna vill att falsk flagga Grenfell ska åstadkomma största möjliga skada även mot dom överlevande från branden.  (YT/MP's Newswatch, 2017-06-30, 4 min)

Politikerna i Camden erkänner att det saknas över 1000 branddörrar i höghus i Camden, som försetts med brinnande plastfasader och brinnande plastisolering. Politikerna kan inte förklara hur bristerna ens är möjliga att uppstå utan att någon lagt märke till problemet. (YT/I Am Incorrigible, 2017-07-02, 32 min)

.

Hur var det nu med explosionerna i höghuset Grenfell?

Grenfell var ett hus med flera gasrör, då köken var gaseldade. Explosionerna som sågs och hördes kan ha kommit från exploderande gasrör. Dessutom hade Grenfell utstått flera strömspikar som förstört elektrisk utrustning i huset dom sista månaderna. En välplanerad och vältajmad strömspik skickad av en säkerhetsman från MI5, kan ha överbelastat och sprängt kylskåpet som påstås startat branden. (YT/SOAPBOX REAL, 2017-06-30, 2 min)

Brandkåren verkar ha tagit det lite piano med att stänga av gasen, vilket kan ses brinna från rören på flera videoklipp.

.

Var gick gasrören?

Gasrören löpte upp genom nödutgången, gasröret löpte i trapphuset och dom boende hade klagat på brandsäkerheten, för gasröret var inte inneslutet i en rörkanal. Här är en politiker, Judith Blakeman, som faktiskt klagat på det öppna gasröret i trapphuset som fungerade som höghuset Grenfells enda nödutgång. (YT/Rachel Louise, 2017-06-14, 4 min)

Blakeman lämnade 19 klagoskrivelser på Grenfell till kommunledningen, varav flera rörde brandsäkerheten. Kommunpolitikernas ville väl att falsk flagga Grenfell skulle resultera i värsta tänkbara katastrofen, därför gjorde politikernas ingenting åt den livsfarliga brandsituationen med gasrören i trapphuset.

.

Perceived failings där dom brinnande gasrören nämns av en man tidigt i klippet. (YT/mental_boost, 2017-07-08, 3 min)

Här är en variant där det ser ut som om gasrören är på utsidan eller väldigt nära utsidan av byggnadens fasad och båda gasrören uppges brinna i sin helhet på Grenfell. Här är jag dock osäker på gasrörens placering och hoppas på mer info från annat håll. Mannen uppger att han såg blå lågor från brinnande gas. (YT/Fintan Dunne, 2017-06-15, 3 min)

Mental_boost har gjort ett längre videoklipp om brandens oförklarliga utbredning inne i höghuset Grenfell. Tydligen började väggarna i våningsplanen brinna, vilket inte borde vara möjligt. (YT/mental_boost, 2017-06-23, 17 min)

.

Hur var det nu med brandkårens "vätska" som sprutades på den helvetesbrinnande Grenfell?

Kensington är Grenfells stadsdel.

Brandkåren ursäktar sej nu med att vattentrycket i Kensington var för lågt och att det inte gick att spruta ut vatten på höghuset Grenfell. Det levererades helt enkelt inte vatten i dom stora matarledningarna. (YT/BBC Newsnight, halvvägs in i klippet, 2017-07-07, 10 min)

Det fanns helt enklet inget vatten att spruta på Grenfell för dom 45 brandbilarnas brandslangar. Vattenleverantören Thames Water ingår tydligen i falsk flagga Grenfell och förnekar all kännedom om "lågt vattentryck" i Kensington, morgonen för branden av höghuset Grenfell.

Det är högst troligt att säkerhetsmän från MI5 haft tillgång till kontrollrummet som reglerar vattenflödet till Kensington. När brandkåren anländer till Grenfell skruvbar säkerhetsmännen helt enkelt ner vattenflödet till obrukbara nivåer.

.

Dessutom nämns det i nyhetsklippet ovan att radiokommunikationen inte fungerade mellan brandmännen och ledningscentralen.

Det är fullt möjligt att säkerhetsmän från MI5 riktat störsändare mot Grenfell och på så sätt försvårat radiokommuniktionen mellan rökdykare och brandkårens ledningscentral.

.

Vidare påstås brandbekämparnas andningsluft i trycktuberna varit otillräcklig för rökdykare som visserligen lyckats ta sej upp i höghuset Grenfell, men på väg ner med rökskadade invånare tog andningsluften i trycktuberna plötsligt slut för många (alla?) rökdykare, av oklar anledningen.

Förklara gärna det.

.

Här är hela BBCs klipp. (YT/BBC Newsnight, 2017-07-07, 10 min)

Nyhetsklippet från BBC innehåller även det osannolika påståendet att den första truppen brandmän inte märkte att höghuset Grenfell brann på utsidan, för brandmännen var upptagna med att släcka branden i kylskåpet inomhus.

En lägenhetsbrand i Grenfell och det står inte en enda brandman eller brandledare på utsidan av höghuset och tittar efter ifall branden genom fönstret spridit sej till andra lägenheter?

Det är en fantasi.

Eller del av en falsk flagga.

.

Mental_boost visar även att själva "aluminiumet" brann på Grenfell. Därefter visas att även med blåslampa brinner inte aluminiumfolie, folien blir bara spröd, men brinner inte.

Så vad var det för metall som användes under falsk flagga Grenfell? Vad var det för "aluminium" som kunde självbrinna? (YT/mental_boost, 2017-07-07, 9 min)

Aluminium kan inte ens underhålla en brand, än mindre brinna själv. Så vad var det för metall? Kan det varit aluminium blandad med magnesium i fasadplåtarna? Brinnande metall av militär kvalitet?

.

Medlemmarna i undersökningskommissionen kring Grenfells brand är dessutom knutna till företag som godkänt den brinnande terrorplasten på andra höghus i Storbritannien. (YT/SkyEcho7, 2017-07-08, 2 min)

.

Och för att garantera mörkläggning av falsk flagga Grenfell är brandbekämparna försedda med yttrandeförbud.

Här är ett kort videoklipp på brandmännen på väg till det brinnande Grenfell. Dom kan inte tro sina ögon. (YT/mental_boost, 2017-07-08, 1 min) Jag skriver ut orden:

"Jesus Christ, is that a real block with people in it?"
"How the fuck are we to get into that?"
"That's a real block, oh shit!"

"How's that possible?"
"How the fuck is that even possible?"

Huygens
2017-09-11, 12:02
#86

Fler märkliga sekvenser från Grenfells brand där elden får lov att brinna fritt även under dom tidiga ljusa morgontimmarna. Branden fortskrider som om ingen gör något för att släcka elden. Lägg märke till att vissa av klippen kommer från Al Jazeera, då brittisk media delvis mörkat dessa sekvenser. (YT/mental_boost, 2017-07-02, 6 min)

.

Det verkar inte som om alla boende i Grenfell använde gas utan hade elspisar. Men det utfördes rörarbete på gasledningar på ett granhus 6 veckor för Grenfells brand. (YT/MOXNEWS vid 8 min, 2017-04-14, 27 min)

Jag hade även ett klipp där det uppgavs att det kändes lukt av gas några veckor innan falsk flagga Grenfell genomfördes, men kan inte hitta klippet just nu. Kvinna från Grenfell som berättar om gasrören och dålig säkerhet. (YT/ABS-CBN News, 2017-06-21, 4 min)

Samtidigt kan påståendena om gas och läckande gasrör vara ett villospår från säkerhetstjänsten som troligen vill få bort uppmärksamheten från terrorplasten, som antagligen tillverkats speciellt för falsk flagga Grenfell.

Då ingen egentlig brottsplatsundersökning verkar pågå, är risken stor att bevis försvinner.

.

Två mindre men ändå allvarliga bostadsbränder i Storbritannien. Bolton, en lägenhet, 4 döda. (YT/DJK Visions, 2017-07-08, 2 min) och DM

Cleveland Tower, 90 m högt, byggår 1971 (wiki), Chelmsley Wood, Birmingham, brand på 22 våningen i ett 31 våningar högt hus. Brandkåren fick stopp på elden, men trapphuset rökfylldes och mordbrand misstänks. (YT/IAmBirmingham, 2017-07-01, 3 min) samt DM, 2017-07-01, nästan nedtystat i media.

.

Säkerhetskonsulten Carl Stokes som fick i uppgift att undersöka brandriskerna i Grenfell, presenterde en så oroväckande rapport att han själv föreslog till kommunpolitikerna att mörka rapporten om Grenfells brandrisker för allmänheten. DM, 2017-07-02

Carl Stokes råd år 2012, var att mörka livshotande brandrisker i Grenfell. Dom livshotande brandriskerna i Grenfell mörkades även för Londons brandkår. Carl Stokes fick 2,5 miljoner i konsultarvode.

.

Chefen för företaget som tillverkar plastisoleringen Celotex RS5000 till Grenfell sitter på dubbla stolar och är även en brandrådgivare hos brittiska myndigheter. DM, 2017-07-01

Celotex RS5000 fallerade samtliga brandsäkerhetstester som utförts i efterhand, efter att falsk flagga Grenfell genomfördes. Agenda 2030. Terrorplast.

100 % misslyckande.

Ändå var Celotex RS5000 brandgodkänt i högsta brandklassen för brittiska byggnader, innan genomförandet av falsk flagga Grenfell.

Förklara det.

,

Falsk flagga Grenfell är troligen del av en global plan, som sannolikt även är aktiv i Sverige. I Australien har arbetarna blivit hotade när dom fortsatt klä höghus med livsfarlig brinnande fasadplast. DM, 2017-07-02

Politikerna låtsas som ingenting och säger att ett förbud mot terrorplast på fasader kan leda till skadestånd från industrin.

Makthavarna testar allmänhetens gränser.

.

En person på 22:a våningen säger sej ha lyckats fly från Grenfell två timmar efter att branden startade. Otroligt i så fall med tanke på hur övertänd byggnaden var. DM, 2017-07-02

.

Elizabeth Campbell blir ny kommunledare i Kensington. DM, 2017-07-03

Överlevande från Grenfell kräver Sir Martin Moore-Bicks avgång. Moore-Bick ska bara undersöka Grenfells brandförloppet efter att det startade på uppdrag av regeringen, inte undersöka dom bakomliggande orsakerna, vilket skapat protester från överlevande.

Mörkläggning, inget annat.

Sir Martin Moore-Bick verkar inte ha särskilt mycket till övers för dom boende i Grenfell och han krävde "respekt". Insikten om närvaron av traumatiserade boende fanns där kanske inte. DM, 2017-07-07

Tyvärr.

Brittiska regeringen sände in en politisk taktikstyrka som tog över skötseln av Kensingtons kommunfullmäktige. DM, 2017-07-05

.

Av 190 testade byggnader med brinnande helvetesterrorfasadplast, misslyckades samtliga 190 med brandsäkerhetstestet, inklusive 3 sjukhus. DM, 2017-07-05

Även personer som inte tror på existensen av falsk flagga Grenfell, bör uppleva att Storbritanniens brandsäkerhetsmyndighet i bästa fall håller u-landsnivå.

.

Polisen säger sej hämtat alla synbara delar av människor. DM, 2017-07-05

Fortfarande är antalet omkomna officiellt sett bara 80 personer, men det verkar finnas ca 100 personer till som inte hört av sej. RICHARD LITTLEJOHN, DM, 2017-07-07

.

Grenfell hade brandsäker fasadplåt, men bara på bottenvåningen. DM, 2017-07-07

Vattentillförseln till brandkåren fungerade ej, vattentrycket var för lågt för brandsprutorna under Grenfellbranden. DM, 2017-07-07

Och så…

Tro på detta.

Ibland känns det som vi lever i en parodi på verkligheten, eller vad man skulle kunna förvänta sej av verkligheten. Nödvändig brandbekämpningsutrustning fungerade inte eller anlände aldrig till platsen för branden, förrän det mesta av Grenfell brunnit ut på eftermiddagen. DM/REUTERS, 2017-07-08

Falsk flagga Grenfell.

I ett nötskal.

.

"Jamen, ni överlevde ju!"

En ansvarig brittisk politiker tycker att dom överlevande från Grenfell är gnälliga. DM, 2017-07-08

.

Klarade Grenfells terrorfasad brandsäkerhetstesten före branden?

Hur gick testet?

Vad var testresultatet före branden?

Kensingtons/Grenfells kommunfullmäktige samt dom två företag som är ansvariga för den brinnande fasadplasten har inte svarat på frågan om terrorplasten klarade brandsäkerhetstestet. Dom ansvariga har inte svarat på över tre veckors tid. DM/REUTERS, 2017-07-09

Tystnad.

Mörkläggning.

Falsk flagga Grenfell.

.

Thames Water (wiki) nekar till att ha levererat vatten med för lågt tryck under falsk flagga Grenfell. DM/REUTERS, 2017-07-08

"…any suggestion there was low pressure or that Thames Water did not supply enough water to fire services during this appalling tragedy is categorically false."

.

En stor takbrand med solpaneler bröt ut för några dagar sedan på en byggnad i London. DM, 2017-07-02

Huygens
2018-05-23, 18:28
#87

Intervju om falsk flagga Grenfell. Eddie Daffarn bodde på 16:e våningen. (YT/Channel 4, 2018-05-21, 31 min)

Upp till toppen
Annons: