Annons:
Etikettnyheter
Läst 928 ggr
[Nomen Nescio]
2016-12-19, 17:41

Rysslands ambassadör i Ankara svårt skottskadad

Flera medier rapporterar att den ryske ambassadören i Ankara har skadats svårt vid ett attentat och att ytterligare personer har blivit träffade.

Källa.

Annons:
Huygens
2016-12-19, 18:15
#1

Turkiets säkerhetstjänst har varit väldigt sparsamma med säkerhetsvakter och kroppsvisiteringar inför skjutningen. Inte en enda polis eller visitering på gallerian, trots månader av bombattentat och en "statskupp" i Turkiet. Trots att tusentals "terrorister" gripits, inte en enda säkerhetsvakt på konstgallerian.

Flera kroppar ligger skjutna på marken, men inget blod syns.

[Nomen Nescio]
2016-12-19, 18:30
Huygens
2016-12-19, 23:44
#3

Skytten uppges vara något slags turkisk säkerhetstjänsts (?) hemliga polis, Mevlut Mert Altintas. MKULTRA-vibbar någon?

En senator i Kreml anser att säkerhetsmannen / skytten, arbetade för NATOs hemlig specialstyrkor. Hmm… Varför kommer jag osökt att tänka på skottet i Sarajevo..?

Hillary Clinton berättade ju att hon planerade att starta ett tredje Världskrig, mitt under presidentdebatten, videoklipp här (1 min).

Putin säger att mordet är en provokation för att skada samarbetet med Turkiet. Artikel innehåller en förvånansvärt bra bild på skytten, men vem är fotografen?

Nästan som ur en Hollywoodproduktion.

Huygens
2016-12-20, 11:50
#4

En skytt har gripits utanför USAs ambassad. Mannen sköt 8-9 skott mot USAs ambassad och skytten heter "Sahin S". Ambassaden ligger i närheten av  konstgallerian där ryske ambassadären Karlov sköts.

.

Är något konstigt med skjutningen i konstgallerian av ryske ambassadören Andrej Karlov? Finns det tecken som pekar mot att det är en falsk flagga eller att ngåot inte är som det ska?

Vi har indikationer:

1. Var är dom ryska soldaterna/vakterna runt ambasadör Karlov? Varför finns det inga säkerhetsvakter på plats efter turkiska "statskuppen" och alla bombattentat (statsterrorism?).

2. Hur kan en beväpnad turkisk "hemlig polis" ta sej in, beväpnad på sin fritid bakom ambassadör Karlov? Den "hemliga polisen", säkerhetsmannen Mevlut Mert Altintas, syns på bild innan skjutningen. Bättre bild finns som bild nr 8 uppifrån, där säkerhetsmannen står med händerna knäppta.

3. På alla videoklipp jag sett börjar skjutningen direkt med ambassadör Karlov i bild. VAd hände minuten innan skjutningen? Varför får vi inte se rörliga bilder på det som hände för skjutningen? Enligt media skjuter säkerhetsmannen först i luften (i taket?) för att sedan skjuta flera skott i ryggen på ambassadör Karlov. Karlov vänder sej inte om vid dom första skotten. 8-9 skott på 3-4 sekunder. Sedan går säkerhetsmannen runt och ropar högt. Inte en droppe blod syns från ambassadören på golvet. Är det fejk?

4. Hela säkerhetsmannens agerande verkar iscensatt och budskapet känns skissartat. Enligt DailyMail använde ingen av kvinnorna i säkerhetsmannens familj slöja, så det där med Allah-Allah-ropen ifrågasätter jag.

5. Kameramannen som filmar, väljer att zooma ut, istället för att fly. När kameran zoomar ut, ser vi säkerhetsmannen med pistolen pekande ner mot golvet istort sett när sista skottet tystnat. Är det alls säkerhetsmannen som skjutit? Visst, det ligger tomhylsor på golvet, men det är inte bevis, då hylsorna kan placerats där i förväg. Tre personer skottskadas i lokalen, alltså tre personer till, förutom ambassadör Karlov och säkerhetsmannen Altintas. Tror ni på fotografens stoiska förklaring till varför han stod kvar och fotgraferade säkerhetsmannen?

6. Dom två (tre?) fotograferna väljer att stå nära säkerhetsmannen och fotografera. Det mest konstiga är 2-3 foton som tas från säkerhetsmannens vänstra sida. Jag kan inte se fotografen på bilder som tas mer framifrån. Även här, ett sidofoto.

7. Jag får en slags James Bond-känsla av bilderna. Det ser för stilistiskt ut, för välkammat, för välregisserat.

8. Den avslutande bilden i somliga artiklar, visar massvis med lågt sittande skotthål i väggen och säkerhetsmannen skjuten (?) av polis, samt visar lite blodspår, men faktiskt mindre än efter ett rejält näsblod, är det fejk?

.

Jag undrar också vad ambassadör Karlov gjorde på konstgallerian, för det var ingen osedvanlig utställning, bara en massa foton som hängde på väggarna, mestadels av utomhusmiljöer.

.

Ännu en rysk diplomat sköts ihjäl timmarna nära att Karlov sköts. Denna gång är det ryske diplomaten Petr Polshikov som sköts ihjäl i Moskva. Två tomhylsor låg på golvet.

[helga21]
2016-12-20, 13:44
#5

Skytten var en turkisk polis!

Huygens
2016-12-20, 14:06
#6

Hemlig turkisk polis, "under-cover cop". Visst spelade han sin roll övertygande.

Snart berättar väl myndigheterna för oss att polismannen snabbradikaliserades genom att han började läsa arabiska Facebooksidor i slutet av november.

Annons:
[helga21]
2016-12-20, 20:32
#7

Han tog dig in genom att visa sitt polisleg.

Huygens
2016-12-20, 21:36
#8

Video som visar säkerhetsmannen gå omkring en stund innan han skjuter. Hur i hela friden tillåts han stå bakom alla andra? Om han lyckats övertyga personalen att han är på konstgallerian som vakt, borde ingen ifrågasätta att han inte står framme vid publiken, som skydd?

DM har en artikel som är gödslad med frågetecken, bl a beordrade turkiska regeringen mörklägga av sin egen media, medan Erdoganregeringen samtidigt försökte knyta skjutningen till Gülenrörelsen och "statskuppen".

Vem tar foto nr 12 i följande nyhetsartikel? Var står fotografen?

Huygens
2016-12-21, 21:11
#9

En åklagare i Turkiet har börjat utreda varför säkerhetsmannen inte greps levande.

Turkiet beskyller även USA för att dom stödde mordet på ryske ambassadören Karlov.

.

Lägg märke till att det inte syns en droppe blod runt den "skjutne" ryske ambassadören Karlov, trots att han sköts med flera skott i ryggen. false flag

Och vem är det som tar alla dessa högkvalitativa bilder från säkerhetsmannens vänstra sida? Altintas verkar på många foton inte bry sej om att titta åt sin vänstra sida. Det verkar inte ens som Altintas har någon längre plan. Ska vi tro på skådespelet?

Erdogan försöker fortfarande koppla säkerhetsmannen till Gülenrörelsen. Det finns även ett påstående i DailyMail att säkerhetsmannen var livvakt åt… Erdogan. Innersta kretsen? Tro det.

En "gula handen" på ett av fotona pekar på en man, som jag inte tycker liknar den skjutne säkerhetsmannen Altintas.

[helga21]
2016-12-21, 21:16
#10

# 8 Säkerhetspoliser kan få finnas överallt.

Huygens
2016-12-22, 18:14
#11

Ganska intressant videoanalys av den fejkade skjutningen i Turkiet. Jag tyckte nog att bilden där säkerhetsmannen anges vara skjuten såg konstig ut med tanke på att han enligt polisuppgift först åsamkades flera benskador, skottskador från polisens kulor, sedan släpade sej över golvet och han sköt tillbaka en stund.

Mängden blod är för liten och liknar snarast något som gnidits med färgkludd.

Det som vidare avslöjar fotot är fom fejkade kulhålen i gipsväggen (eng. dry wall). Det syns två något större skador på gipsväggen och under dom två större skadorna finna en rad småskador, som vi ska luras att tro är "kulhål".

Analysen här (12 min), av en kille som varit aktiv i USAs militär och skjutit mot alla möjliga mål, däribland husväggar och gipsväggar. Han visar pedagogiskt att dom fejkade "kulhålen" gjorts med hammare eller liknande tillhygge. Verkliga kulhål i gipsväg är mer symmetriska och mindre. Kulor går normalt sett genom en gipsvägg snyggt, prydligt och med ganska jämn ytterkant. false flag

landsbygdsbo
2016-12-23, 11:47
#12

#11

Vad skulle man vinna på att "fejka" skjutningen?

Nästa fråga, vad vinner du på att försöka få folk att tro att det är en "fejkad" skjutning

Huygens
2016-12-23, 15:46
#13

#12 Vi är alla förlorare om myndigheterna kan ljuga och manipulera, manipulera och ljuga för oss utan att vi inser det.

Om någon ljuger för dej, föredrar du att blir lurad eller vill du veta?

Du kan själv kan lista ut vad du vinner.

Falskflaggor har ofta som syfte att lägga skuld på tredje part för att framkalla en reaktion hos allmänheten, varvid regeringen sedan kan presentera sin "lösning" på sin genomförda statsterrorismen. Problem-reaction-solution. Du frågar om motivbilden. Den frågan är mycklet svårare att besvara då vi inte vet på vilken grund säkerhetstjänsten agerat eller på vems uppdrag säkerhetsfolket arbetat och med vilken målsättning.

Jämför med någon av dom klassiska falskflaggorna, t ex Operation Northwoods. Ingen vet idag vem som var politisk uppdragsgivare åt Pentagon att upprätta falskflaggan Operation Northwoods med målsättning att mörda personer i den egna amerikanska befolkningen och genomföra ett antal mindre falskflaggor, ibland med sk crisis actors, formulering i dokumentet var ungefär "victims, real or simulated".

Vi vet inte det verkliga motivet.

Hur skulle vi?

Vi vet bara att Pentagons generaler villigt och noggrant upprättade det styrande huvuddokumentet för Operation Northwoods, beslutet var enhälligt och underskrivet. Joint Chiefs of Staffs. Originalet finns numera i US National Archive.

.

Så varför genomfördes falskflagga Karlov? Bra fråga.

Lägg märke till fotot på den "skjutne" säkerhetsmannen (i mitten?) av DMs artikel. Säkerhetsmannen har ordentligt med mörk skäggstubb där han ligger på marken. Kolla på hakan. Skäggstubben sträcker sej upp mot näsvingen på höger sida av mungipan. Men på foton i början av artiklen, där den turkiske säkerhetsmannen står upp med sträcker vänster pekfinger i vädret, är säkerhetsmannen nyrakad.

Vi kan därför anta att fotot där säkerhetsmannen verkar "skjuten" har preparerats i förväg, vid ett tidigare tillfällen, än vid "skjutningen" av ambassadör Karlov.

Bilderna finns där.

Bevisen finns där.

Frågan är bara om du är villig att titta med egna ögon eller om du föredrar att sitta och vänta på vad myndigheterna ska säga åt dej att tänka.

Annons:
landsbygdsbo
2016-12-23, 15:57
#14

13

fortfarande är frågan öppen varför.

att du går igång på vissa "nätteorier" det begrep jag,  men varför?

Huygens
2016-12-23, 17:31
#15

En upprorsmans fästmö är gripen som misstänkt självmordsbombare bl a för sin muslimska klädsel. Dom sista fotona är kryptiska och associerar till "duping delight".

Skytten på konstgallerian sägs vara en ensam kille, men inte jihadist.

landsbygdsbo
2016-12-23, 19:55
#16

#15 fortfarande inte ngr svar på varför, vilket jag sååå väl förstår😎

Huygens
2016-12-23, 21:03
#17

Så varför genomfördes falskflagga Karlov? Bra fråga.

Lägg märke till fotot på den "skjutne" säkerhetsmannen (i mitten?) av DMs artikel. Säkerhetsmannen har ordentligt med mörk skäggstubb där han ligger på marken. Kolla på hakan. Skäggstubben sträcker sej upp mot näsvingen på höger sida av mungipan. Men på foton i början av artikeln, där den turkiske säkerhetsmannen står upp med sträcker vänster pekfinger i vädret, är säkerhetsmannen nyrakad.

Vi kan därför anta att fotot där säkerhetsmannen verkar "skjuten" har preparerats i förväg, vid ett tidigare tillfällen, än vid "skjutningen" av ambassadör Karlov.

landsbygdsbo
2016-12-23, 22:18
#18

#17

Du förklarar bara hur du anser gått till och undviker sorgfälligt frågan jag ställde.

Varför de skulle ha gjort det  😃

Huygens
2016-12-29, 20:23
#19

DM antyder att den turkiske säkerhetsmannen lurades i en "honungsfälla" och hjärntvättades av en rysk älskarinna, som manipulerad av västerländsk säkerhetstjänst.

Kan ni se James Bond-parallellen?

landsbygdsbo
2016-12-29, 20:29
#20

#19

Nu har han alltså skjutit ambassadören…hur ska du ha det egentligen?….

Annons:
Huygens
2016-12-31, 13:54
#21

Falsk flagga Karlov är lika falsk som ett trekonorsmynt. Gärningsmannen, den turkiske säkerhetsmannen är ömsom nyrakad, ömsom prydd med skäggstubb på olika bilder:

Säkerhetsmannen nyrakad (den sk Travolta-bilden).
Säkerhetsmannen skäggstubb (påstådd skjuten på marken), se på hakan.

landsbygdsbo
2016-12-31, 15:09
#22

Så nu har han alltså, förutom att ha skjutit ambassadören, glömt att raka sig innan det sista fotografiet..förskräckligt😭

Huygens
2017-01-11, 14:47
#23

Förutom Karlov och Polshikov har nu en tredje rysk diplomat dött på kort tid. Denna gång är det Andrej Melanin som hittats död i ambassaden i Aten, Grekland. Polisen undersöker fallet men har inte hittat något ännu som tyder på brott.

Turkisk polis påstår även att dom hittat extremistlitteratur bland säkerhetsmannen Altintas ägodelar.

Upp till toppen
Annons: