Annons:
Etikettnyheter
Läst 421 ggr
kamera0710
2016-12-30, 07:25

Dömd för påhittade våldtäkter

”En kvinna som tidigare bott i Hudiksvall har för andra gången på kort tid dömts för att falskeligen påstått att en man ska ha våldtagit henne.

Det är alltså inte första gången som kvinnan har dömts för falska våldtäktsanklagelser. Senast var det i april förra året som hon dömdes av Gävle tingsrätt för flera fall av anklagelser mot sin före detta man i Hudiksvall.

Kvinnan påstod då bland annat att han ska ha våldtagit henne med en flaska. Hudikbon satt anhållen och häktad i 39 dagar innan det stod klart att anklagelserna var falska. Den gången fick hon sex månaders fängelse.

Strax innan jul dömdes hon igen. Återigen hade kvinnan anklagat en man, den här gången en person från Stockholm, för att medverkat till våldtäkt på henne i maj förra året.”

”Kvinnan döms också för falsk tillvitelse mot sin förre man i Hudiksvall och för att förfalskat bevis. Hon ska under sensommaren och hösten förra året påstått sig få hotfulla sms från sin tidigare man. Men det visar sig att hon har skrivit sms:en och skickat dem till sig själv.”

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/domd-for-pahittad-valdtakt-for-andra-gangen

Annons:
[helga21]
2016-12-31, 21:10
#1

Borde hon inte sinnesundersökas?

penke
2017-01-03, 20:37
#2

 "en Kvinna ljuger aldrig..
 i alla fall inte om sådant här,
 och gör hon det, är det ett undantag,
 varenda gång"

..som en  ..feminist sa, i radion för några år sedan..
(nej, jag namnger ingen,  då jag tror människor  kan bli klokare med åren)

  🙂

Upp till toppen
Annons: