Nyheter

Lastbil kört in i folkmassa centrala Stockholm

2017-04-07 15:46 #0 av: vallhund

3 döda

http://www.expressen.se/nyheter/stockholm/lastbil-har-kort-in-i-folkmassa-i-stockholm/

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2017-04-07 15:54 #1 av: Fillifjonkan60

Helt sjukt! 

Anmäl
2017-04-07 16:00 #2 av: Janne Nilsson

Sitter inte så lång därifrån. Stämningen på kontoret är att flera är i chock och man mässar och ringer för att kolla sina anhöriga.

Janne Nilsson

"Bet Kinder bet, morgen kommt der Schwede.

Der Schwede der kommt mit dem morgenstern,

Er frist die kleine Kinder gern."

Anmäl
2017-04-07 17:03 #3 av: Fillifjonkan60

Tragiskt, men tyvärr inte helt oväntatGråter

Anmäl
2017-04-07 17:33 #4 av: Ghosthunter

Precis, tyvärr var det bara en tidsfråga innan det börjar att hända i Sverige ocksåVilar huvudet i handen

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2017-04-07 21:31 #5 av: VSK

Riktigt hemskt och skrämmande detta.

Märkligt att inte fler har reagerat i denna tråden. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2017-04-08 00:35 #6 av: annia1

VSK en orsak till att inte fler skrivit i denna tråd kan vara att den där rutan som fanns upptill till höger förut är borta så det är nog många som nu glömt av den här sajten, då den inte längre syns nånstans.

Det har skrivits inne på politik.

Played for a fool!

Anmäl
2017-04-08 01:52 #7 av: VoxBauers

Djupt tragiskt detta!

www.voxbauers.weebly.com

www.cornishrex.se

Anmäl
2017-04-08 07:55 #8 av: Magi-cat

Vi är alla tagna av den den så ofattbart tragiska händelsen.

Men mitt i den stora chocken har människor visat enorm medmänsklighet, hjälpsamhet och värme och delat med sig av den. Det inger hopp, mitt i allt.  

9 april kl 14 hålls en Kärleksmanifestation i Stockholm.

"När mörkret faller över oss är det viktigare än någonsin att vi svarar med ljus och värme, för att därmed bemöta onda krafter. Dagens tragiska händelser kommer oavsett motiv och utförare aldrig få slå kil mellan oss. Vi Stockholmare är mycket bättre än så!

Därför samlas vi till en fridfull manifestationen på Sergels torg, en kort bit från brottsplatsen, med ett enda budskap: Kärlek och omtanke! Inga politiska poäng, inget annat än ren och skär medmänsklighet. Ta med er ljus och positiva budskap och håll varandra i händerna när vi visar omvärlden vilka vi är och vad vi har för värderingar. Söndag klockan 14 står vi upp tillsammans.

Vi vet alldeles för lite om händelsen för att spekulera i det. Men vi vet att vi är ett Stockholm, enat mot alla som försöker skrämma oss. Kärlek!"

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2017-04-08 08:18 #9 av: Magi-cat

Malena Ernman på FB:
"Stockholm vaknar till en ny dag. Vi vaknar till minnet av dom som förolyckades eller skadades i gårdagens vidriga attentat. Våra tankar går till deras anhöriga. Men vi vaknar också med vetskapen att hatet inte har en chans mot oss heller. 

För varenda gång terror eller hat försöker splittra eller skrämma oss människor så blir resultatet alltid det motsatta. Människor öppnade sina hem. Människor körde varandra hem. Människor tröstade och hjälpte varandra. Frivillig vårdpersonal dök upp på nolltid. Poliser i tyngsta stridsuniformer hjälpte gamla människor längs trottoarer och övergångsställen. Vi tog hand om varandra. 

Många säger att Stockholmarna flydde från Stockholms Centrum igår. Och så var det. Men vi var också många som sprang allt vad vi kunde in i city för att hämta våra barn eller våra vänner till säkerhet. 

Varenda gång hatet försöker skrämma oss längre ifrån varandra så blir resultatet alltid det motsatta. För människor vill väl. Och när vi blir rädda så finns det alltid andra där som inte är rädda och som tröstar och lugnar. Vi tar hand om varandra. Och tillsammans klarar vi precis allting.

#stoltastad #openstockholm"

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.