Provocerande

Vänstern sviker kvinnorna

2016-11-02 12:31 #0 av: [helga21]

Vänstern har svikit kvinnorna i förorten säger Nalin Pekgul.

"I Rinkeby träffade jag redan år 2009 två unga kvinnor som förklarade att deras föräldrar aldrig hade satt upp några orimligt stränga regler för dem. Problemet var i stället vissa i den egna etniska gruppen som lade sig i deras liv. När de började använda jeans i stället för lång kjol och slöja blev deras pappa ifrågasatt när han kom till moskén på fredagen.

Han tyckte att det var jobbigt att ta upp saken med döttrarna men föreslog en kompromiss: kunde de inte använda jeans när de var i andra änden av Stockholm, men inte i Rinkeby? Döttrarna suckade och förklarade att de inte använde jeans för att visa upp sig på stan utan för att det var ett praktiskt plagg att röra sig i. Men samtidigt som de fortsatte använda sina jeans tyngdes de av dåligt samvete för att ha förstört pappans anseende bland sina landsmän."

http://www.expres

Vänsterpartiets sofistikerade klassförtryck

"Ledningen för Vänsterpartiet vägrar att erkänna att det här
 är ett speciellt sorts förtryck som många unga muslimska kvinnor
 lever under. Förra sommaren skrev framstående Vänsterpartister att de "inte är beredda att genom generaliseringar och ryktesspridning låtsas som att kvinnoförtryck, homofobi och fundamentalism är förbehållet en enskild religion eller endast finns i förorten" "(sen.se/kultur/vanstern-har-svikit-kvinnorna-i-fororten/

Anmäl
2016-11-02 16:17 #1 av: thenameless

Tur att vi har Sverigedemokraterna då som tar hand om mörkrets krafter i Förorterna. Eller om Soldiers of Odin Kan etablera sig i Rinkeby och försvara dessa stackars flickor?

All that is left are memories, and the pieces of a shattered existence....

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.